Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέο κάλεσμα Σισέ στον Παναθηναϊκό: «Είμαι εδώ, δεν αστειεύομαι»! (ΦΩΤΟ)

Νέο κάλεσμα Σισέ στον Παναθηναϊκό: «Είμαι εδώ, δεν αστειεύομαι»! (ΦΩΤΟ)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ πόζαρε με τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού, την οποία του έστειλε η εταιρεία που συνεργάζεται με το «τριφύλλι» και γι' ακόμα μια φορά έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας...

Ο Γάλλος... DJ, αφού πλέον αυτό είναι το επάγγελμα που ακολουθεί κάνοντας εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα ανά την Ευρώπη, δεν βγάζει τον Παναθηναϊκό από το μυαλό του και κάθε φορά βρίσκει αφορμή να απευθύνει κάλεσα στους ανθρώπους της ομάδας ώστε να μιλήσουν και να μπορέσει να παίξει ξανά με την πράσινη φανέλα.

Φορώντας τη νέα εμφάνιση του «τριφυλλιού», την οποία του έκανε δώρο η εταιρεία που είναι υπεύθυνη από φέτος για την ενδυμασία των «πράσινων», ο Σισέ έγραψε στα social media: 

«Ευχαριστώ την Kappa. Παναθηναϊκέ, για μια ακόμη φορά είμαι εδώ αν με χρειάζεσαι», προσθέτοντας μάλιστα με hashtag πως δεν… αστειεύεται!

Το θέμα είναι ότι απάντησε ο καλός του φίλος, Άντονι Μουνιέ, ο οποίος παραμένει μέλος του ρόστερ δίχως να υπολογίζεται, ωστόσο, έδειξε καλή διάθεση, σχολιάζοντας: «Κι εγώ είμαι έτοιμος, δεν κάνω πλάκα...».

πηγή: filathlos..gr