Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Ρόντγουελ παραμένει στη λίστα του Νταμπίζα - Έτσι το… αλλάζει ο Δώνης

Ο Ρόντγουελ παραμένει στη λίστα του Νταμπίζα - Έτσι το… αλλάζει ο Δώνης

Δεν έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του Τζακ Ρόντγουελ από τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Άγγλος μέσος παραμένει στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρόντγουελ είναι ένας από τους δυο μεγάλους στόχους του “τριφυλλιού” για τη συγκεκριμένη θέση, με την πρώτη επιλογή να είναι ο Ανίτα. 

Οι δυο παίκτες είναι ελεύθεροι και οι “πράσινο” μπορούν να τους αποκτήσουν έως τις 15 Σεπτεμβρίου, όταν και κλείνει η μετεγγραφική περίοδος των ελεύθερων παικτών. Παράλληλα, ο Νταμπίζας εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, ώστε να υπάρξουν εναλλακτικές λύσεις, αν δεν προχωρήσει καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις. Τόσο ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού”, όσο και ο Γιώργος Δώνης μελετούν προσεκτικά τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, καθώς θέλουν ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μπορέσει άμεσα να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να βοηθήσει την ομάδα τους. 

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Δώνης είναι αποφασισμένος να δουλέψει πάνω στην ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού, προκειμένου να παρουσιαστεί η ομάδα του καλύτερη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του στα δυο πρώτα ματς του πρωταθλήματος και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άλλαξε η εικόνα των “πράσινων” συγκριτικά με τα φιλικά προετοιμασίας. Ο προπονητής του “τριφυλλιού” θεωρεί πως το πρόβλημα βρίσκεται στη νοοτροπία των παικτών του και αυτό θα προσπαθήσει να αλλάξει κατά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. 

Ήδη, ο Δώνης μίλησε στους παίκτες του τη Δευτέρα, ενώ αυτό αναμένεται να γίνει και τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός θα δουλέψει και πάνω σε τακτικά σημεία, τα οποία βλέπει πως δε βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, παρότι είχαν δουλευτεί το προηγούμενο διάστημα στις προπονήσεις. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους διεθνείς παίκτες του “τριφυλλιού” για το προσεχές διάστημα και ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας του για τα δυο δύσκολα ματς που ακολουθούν, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό. 

πηγή: filathlos.gr