Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ψάχνει λύση για να μην «μπλέξει» με το Financial Fair Play ο ΠΑΟΚ

Ψάχνει λύση για να μην «μπλέξει» με το Financial Fair Play ο ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αναζητεί έσοδα για τα ταμεία της ομάδας, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με το Financial Fair Play, μετά τον εφετινό ευρωπαϊκό αποκλεισμό. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδος μελετούν την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος της ομάδας, την προσθήκη νέων διαφημίσεων στη φανέλα και στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας και να καλυφθεί μέρος των ζημιών της εφετινής σεζόν. 

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, οι ζημιές της σεζόν 2017-2018 έφτασαν τα 20.781.368 ευρώ, ενώ συνολικά τη διετία 2016-2018 οι ζημιές άγγιξαν το ποσό των 26.127.444 ευρώ. Ο κανονισμός της UEFA τονίζει πως το ποσό δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, σε βάθος τριετίας και τον ερχόμενο Δεκέμβριο αναμένεται να ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα της σεζόν 2018-2019. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε οριακό σημείο και πως θα πρέπει να γίνουν άμεσα κινήσεις από την πλευρά της διοίκησης, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα τους επόμενους μήνες στο συγκεκριμένο κομμάτι. 

πηγή: filathlos.gr