Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίσημο: Αυτή είναι η συμφωνία Σπόρτινγκ-Ολυμπιακού για Ποντένσε

Επίσημο: Αυτή είναι η συμφωνία Σπόρτινγκ-Ολυμπιακού για Ποντένσε

Συμφωνία και με τη… βούλα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Όπως γνωστοποίησαν οι Πορτογάλοι, οι δυο πλευρές δεν θα χρειαστεί να πάνε στα δικαστήρια για το νομικό θέμα που υπήρχε με την περίπτωση του 23χρονου, καθώς κατάφεραν να έρθουν σε εξωδικαστική συμφωνία.

Την… αποκάλυψη είχε κάνει μια ημέρα νωρίτερα η «Record», η οποία είχε φέρει στην επιφάνεια τις επαφές που είχαν προηγηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στους δυο συλλόγους, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα του Πορτογάλου.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, το… έναυσμα για την επίλυση του προβλήματος αποτέλεσε ο δανεισμός του Μπρόυνο Γκασπάρ στους «ερυθρόλευκους», με τις σχέσεις των δυο πλευρών, μετέπειτα, να ομαλοποιούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τελικά, το ρεπορτάζ των Πορτογάλων επαληθεύτηκε άμεσα, καθώς η Σπόρτιγνκ αποκάλυψε μέσω επίσημης ανακοίνωσης τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους Πειραιώτες για το ζήτημα του Ποντένσε.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ολυμπιακός καλείται να πληρώσει το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του νεαρού εξτρέμ, με το ζήτημα πλέον να λύνεται οριστικά.

πηγή: filathlos.gr