Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φιλί ζωής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από Σαββίδη

Φιλί ζωής στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από Σαββίδη

Και ξαφνικά... φως στον μπασκετικό ΠΑΟΚ!

Ο Ιβάν Σαββίδης στέκεται δίπλα στο τμήμα και μάλιστα, απέστειλε ήδη ολόκληρο το ποσό για την καταβολή των χρημάτων σε ΙΚΑ και Εφορία.

Κι αυτό, διότι με την συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη εκταμιεύθηκαν χρήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη διευθέτηση των υποχρεώσεων της ΚΑΕ προς το δημόσιο (ΙΚΑ και εφορία).

Έτσι, με την κίνηση του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, θα συμπληρωθεί ανεμπόδιστα και εμπρόθεσμα ο φάκελος που θα κατατεθεί στην ΕΕΑ για την έκδοση πιστοποιητικού της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Την ίδια ώρα, υπάρχει αισιοδοξία και για τους Έλληνες αθλητές της ομάδας, με τους οποίους υπάρχουν επαφές τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος φυσικά για τους Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλο και Σχίζα.

Ο στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι όχι μόνο να τους καθησυχάσουν αλλά και να τους κάνουν σαφές ότι θα εισπράξουν σύντομα τα χρήματα που τους οφείλονται, μιας και αναμένεται να βρεθεί «φόρμουλα» τόσο καταβολής των οφειλόμενων όσο και παροχής εγγυήσεων για τα συμβόλαια της επόμενης χρονιάς.

Πηγή: Filathlos.gr