Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Περιμένει λύση από τον Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός, κρατά «ζεστό» τον Ροντέν

Περιμένει λύση από τον Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός, κρατά «ζεστό» τον Ροντέν

Να έρθει στον Παναθηναϊκό και να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Δώνη επιθυμεί ο Ζαχίντ.

Οι πράσινοι φέρονται να έχουν ανέβει στις 300.000 ευρώ, ώστε να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του 25χρονου Νορβηγού μεσοεπιθετικού που είναι στις 450.000 ευρώ και ζητούν από τον ΑΠΟΕΛ να καλύψει τα υπόλοιπα για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός.

Να βελτιώσει την προσφορά του ο Παναθηναϊκός μοιάζει απίθανο, οπότε περιμένει είτε τον κυπριακό σύλλογο να αποδεχθεί τους όρους είτε τον Ζαχίντ να πιέσει ακόμη περισσότερο και να βρει αυτός τη λύση.

Ο ΑΠΟΕΛ, παράλληλα, σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, κάνει τις δικές του κινήσεις στη σκακιέρα και περιμένει να βρεθεί αγοραστής ή έστω μία ομάδα που θα καλύπτει το συμβόλαιό του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός, ανεξάρτητα με το τι διαρρέει, επιχειρεί να εξαντλήσει τα περιθώρια στη συγκεκριμένη υπόθεση, διότι ο παίκτης έχει την εκτίμηση του Δώνη, με τις πιθανότητες για αίσιο τέλος να είναι αρκετές.

Το τριφύλλι οφείλει, όμως, να έχει και plan b. Γι’ αυτό και κρατάει «ζεστό» προς το παρόν τον Ροντέν. Ο 28χρονος Σουηδός χαφ είναι θεωρητικά πιο απλή περίπτωση, διότι έμεινε ελεύθερος από τη Κροτόνε.

Απλώς κι αυτός ως ελεύθερος, σε καλή ηλικία και με γεμάτες σεζόν στην καριέρα του, θα ήθελε ένα καλό συμβόλαιο και δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι μπορεί να το δώσει ο Παναθηναϊκός.

πηγή: filathlos.gr