Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Ζητάει 6 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ για τον Παλίνια η Σπόρτινγκ» (ΦΩΤΟ)

«Ζητάει 6 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ για τον Παλίνια η Σπόρτινγκ» (ΦΩΤΟ)

Ο ΠΑΟΚ, μετά από την εισήγηση του Αμπέλ Φερέιρα, έχει καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που επιθυμεί για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Η δύσκολη περίπτωση του Ζοάο Παλίνια, o οποίος ανήκει στη Σπόρτινγκ, αλλά αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Μπράγκα, έχει τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά που κινούνται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Πορτογαλίας, η ομάδα της Λισαβόνας είναι έτοιμη να αποδεχτεί ενδεχόμενη πρόταση του ΠΑΟΚ ύψους 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 24χρονου χαφ.

Παρ’ όλα αυτά, η Μπράγκα φαίνεται πως στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση της μεταγραφής, καθώς ο Σα Πίντο θεωρεί τον υψηλόσωμο μέσο ιδιαίτερα σημαντικό για τα πλάνα του.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «desporto.sapo.pt», αφού πρώτα αναφέρεται στην κίνηση των ασπρόμαυρων για τον Παλίνια, τονίζει πως «η Σπόρτινγκ έχει ενημερώσει τον ΠΑΟΚ πως θα ήταν διαθέσιμη να πουλήσει τον Ζοάο Παλίνια για ένα ποσό κοντά στα έξι εκατομμύρια ευρώ».

Και προσθέτει: «Ωστόσο η Μπράγκα δε θα είναι ικανοποιημένη με μια πιθανή αποχώρηση του μέσου, καθώς θεωρείται παίκτης-κλειδί για την ομάδα του Σα Πίντο. Η Μπράγκα μπορεί να βγάλει κέρδος από ένα πιθανό deal, καθώς στη συμφωνία με τη Σπόρτινγκ, σε περίπτωση που τον θέλει πίσω νωρίτερα από τα δύο χρόνια ή θέλει να τον πουλήσει, προβλέπεται ότι θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό στην ομάδα του Αντόνιο Σαλβαδόρ».

πηγή: filathlos.gr