Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζόρικη κλήρωση για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι στο BCL

Ζόρικη κλήρωση για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι στο BCL

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της regular season του Basketball Champions League, με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους για την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Η Ένωση τοποθετήθηκε στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, την Μπαντίρμα, τη Ράστα Βέχτα, την Ορτέζ, την Ανβίλ και δύο ομάδες που θα προκυψουν από τα ζευγάρια Σοντερτάλια/Μπότεβγκαρντ-Άντβερπ και Κάπφενμπεργκ/Κίεβ-Σαν Πάμπλο Μπούργος.

Πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις Νεπτούνας, Μπεσίκτας, Μπρίντζι, Ντιζόν και Σαραγόσα στον τέταρτο όμιλο, μαζί με δύο εκ των Ίντερ/Φρίμπουργκ-Βόννη και Σομπατέλι/Οραντέα-Βέντσπιλς.

«Βουνό» έχει να αντιμετωπίσει το Περιστέρι. Στην επιστροφή της στην Ευρώπη, η ομάδα των δυτικών προαστίων θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μπάμπεργκ, την Τενερίφη, τη Νίμπουρκ, τη Ρίγα και τη Γκαζιάντεπ, ενώ ο όμιλος θα συμπληρωθεί από τους νικητές στο Μπενφίκα/Γκρόνιγκεν-Μόρναρ Μπαρ και Πρίστινα/Λέγκια-Νίζνι.

Αναλυτικά:

Α' Όμιλος

Οστάνδη
Σάσαρι
Στρασμπούρ
Τουρκ Τέλεκομ
Μανρέσα
Χολόν
Κάρχου/Τσμόκι -Τορούν
Κεραυνός/Μπάκεν Μπέαρς - Λιετκαμπέλις

Β΄ Όμιλος

ΑΕΚ
Χάποελ Ιερουσαλήμ
Μπαντίρμα
Ράστα Βέχτα
Ορτέζ
Ανβίλ
Σοντερτάλια/Μπότεβγκαρντ - Άντβερπ
Κάπφενμπεργκ/Κίεβ - Σαν Πάμπλο Μπούργος

Γ' Όμιλος

Μπάμπεργκ
Τενερίφη
Νίμπουρκ
Ρίγα
Περιστέρι
Γκαζιάντεπ
Μπενφίκα/Γκρόνιγκεν - Μόρναρ Μπαρ
Πρίστινα/Λέγκια - Νίζνι

Δ' Όμιλος

ΠΑΟΚ
Νεπτούνας
Μπεσίκτας
Μπρίντιζι
Ντιζόν
Σαραγόσα
Ίντερ/Φρίμπουργκ - Βόννη
Σομπατέλι/Οραντέα - Βέντσπιλς

Α' Προκριματικός:  Ίντερ Μπρατισλάβας - Φρίμπουργκ, Κάρχου - Τσμόκι Μίνσκ, Σοντερτάλιε - Μπότεβγκαρντ, Κάπφενμπεργκ Μπουλς - Κίεβ, Σομπατέλι - Οραντέα, Πρίστινα - Λέγκια, Μπενφίκα - Γκρόνινγκεν, Κεραυνός - Μπάκεν Μπέαρς

Β΄ Προκριματικός: Κεραυνός/Μπάκεν Μπέαρς - Λιετκαμπέλις, Μπενφίκα/Γκρόνιγκεν - Μόρναρ Μπαρ,  Κάρχου/Τσμόκι -Τορούν, Σομπατέλι/Οραντέα - Βέντσπιλς, Σοντερτάλια/Μπότεβγκαρντ - Άντβερπ, Κάπφενμπεργκ/Κίεβ - Σαν Πάμπλο Μπούργος, Πρίστινα/Λέγκια - Νίζνι, Ίντερ/Φρίμπουργκ - Βόννη

πηγή: filathlos.gr