Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μουσική και επιχειρείν στην Θεσσαλονίκη

Μουσική και επιχειρείν στην Θεσσαλονίκη

Μετά την πρώτη συνάντηση μελών της ΕΥΕΔ που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη την 1.3.2019,  κλιμάκιο συνεργατών της ΕΥΕΔ θα επισκεφθεί και πάλι την συμπρωτεύουσα με σκοπό να υποστηρίξει και να προβάλλει στο επιχειρηματικό κοινό της Β.Ελλάδος το δικαίωμα των δημιουργών να αμείβονται για την χρήση των έργων τους. 

Η ΕΥΕΔ έχει προσκληθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του πολυσυνεδριακού φόρουμ MONEY SHOW, που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη  στις 12-14  Απριλίου 2019. Θα συμμετέχει με δύο παρουσιάσεις που ενδιαφέρουν εξ ίσου τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να καταστήσουν ελκυστικό το επιχειρηματικό τους περιβάλλον κάνοντας χρήση μουσικής, τους δημιουργούς μουσικών έργων, αλλά και το ευρύτερο κοινό.
Ο τίτλος της συνεδριακής ενότητας της ΕΥΕΔ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14.4.2019 (13:00-15:00), στην αίθουσα “Regency Ballroom” του ξενοδοχείου Hyatt Regency, είναι  «Μουσική και επιχειρείν: it takes two to tango» και το πρόγραμμα των παρουσιάσεων είναι το ακόλουθο: 

• «Η Μουσική ως προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση και το δικαίωμα του δημιουργού να αμείβεται για την χρήση των έργων του». Εισηγήτρια: Αγγ.Κανελλοπούλου, δικηγόρος-νομική σύμβουλος ΕΥΕΔ, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια
• «Από το Βινύλιο στο CD, από το CD στο You Tube και από το You Τube πίσω στο Βινύλιο! Παραδοσιακές και σύγχρονες τάσεις διάθεσης και προώθησης των μουσικών έργων». Εισηγητής:  Διον.Τσονόπουλος, Head of Online και Offline Licensing ΕΥΕΔ, ΜΒΑ, MSc Διαχείριση Πολιτισμικών Μονάδων.