Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Tην ανάγκη να υπάρξει δίχτυ προστασίας για όσους έχουν πληγεί από τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, υπογράμμισε η ΠτΔ

Tην ανάγκη να υπάρξει δίχτυ προστασίας για όσους έχουν πληγεί από τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, υπογράμμισε η ΠτΔ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό ο οποίος την ενημέρωσε διεξοδικά για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ επισήμανε την υποδειγματική ανταπόκριση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

   Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμερίστηκε την εκτίμηση του πρωθυπουργού και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και τις ημέρες του Πάσχα, οι Έλληνες πολίτες θα συνεχίσουν να επιδεικνύουν την ίδια κατανόηση για τους αναγκαίους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία.

   Ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε επίσης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση της οικονομίας και για τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί ώστε να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν οι επιπτώσεις της κρίσης σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

   Η κ. Σακελλαροπούλου από την πλευρά της αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει και για την επόμενη μέρα ένα δίχτυ προστασίας για όσους έχουν πληγεί από τα αναγκαστικά μέτρα περιορισμού της οικονομικής δραστηριότητας.