Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σφοδρή επίθεση Χριστοδουλάκη, Γερουλάνου, Ανδρουλάκη στον Κασιμάτη - Καταφέρθηκε κατά της Φώφης Γεννηματά

Σφοδρή επίθεση Χριστοδουλάκη, Γερουλάνου, Ανδρουλάκη στον Κασιμάτη - Καταφέρθηκε κατά της Φώφης Γεννηματά

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Στέφανου Κασιμάτη, αρθρογράφου στα «Νέα», στην οποία καταφέρεται εναντίον της αείμνηστης προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά

«Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», έγραψε ο Στέφανος Κασιμάτης, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, προκαλώντας δικαιολογημένα την άμεση και οργισμένη αντίδραση των στελεχών του ΚΙΝΑΛ.

«Περιφρόνηση και απαξίωση» συνιστά με ανακοίνωσή του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ. Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στη σχετική δήλωσή του: « Η "Πανδώρα", του "γνωστού και μη εξαιρετέου" κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση».

Ανδρουλάκης για Κασιμάτη: "Κανένα μέτρο, κανένας σεβασμός"

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, έκανε λόγο για «ντροπή» και «απρέπεια»: «Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», έγραψε.

Ανδρουλάκης για Κασιμάτη: "Κανένα μέτρο, κανένας σεβασμός"

Γερουλάνος: "Ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο"

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο.  Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;» έγραψε σε ανάρτησή του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος.

Γερουλάνος: "Ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο"

Χρηστίδης: "Καμία ενσυναίσθηση, ούτε τώρα;"

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» σχολίασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Χρηστίδης: "Καμία ενσυναίσθηση, ούτε τώρα;"

Βοσδογάνης: "Μην πείτε το όνομα του, θα έχει κερδίσει. Απαξία"

«Mην ασχολείστε με κάτι ανθρωποειδή που ακόμη και η προσβολή μνήμης νεκρού δεν τους λέει τίποτα. Έτσι βγάζουν τόσα χρόνια μεροκάματο, με αυτό τον θόρυβο που δημιουργούν. Μην πείτε το όνομα του, θα έχει κερδίσει. Απαξία σε αυτόν και όλοι την Κυριακή στο μνημόσυνο της Φώφη Γεννηματά.

Υ.Γ.: Κανένας φυσικά δεν μπορεί να εξαιρέσει από την ευθύνη τα μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν τέτοια ληβελογραφήματα. Αν τα πιστεύουν ας συνεχίσουν μαζί του...» έγραψε ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά και στενός της συνεργάτης, Νίκος Βοσδογάνης.

Βοσδογάνης: "Μην πείτε το όνομα του, θα έχει κερδίσει. Απαξία" «Mην ασχολείστε με κάτι ανθρωποειδή που ακόμη και η προσβολή μνήμης νεκρού δεν τους λέει τίποτα. Έτσι βγάζουν τόσα χρόνια μεροκάματο, με αυτό τον θόρυβο που δημιουργούν. Μην πείτε το όνομα του, θα έχει κερδίσει. Απαξία σε αυτόν και όλοι την Κυριακή στο μνημόσυνο της Φώφη Γεννηματά. Υ.Γ.: Κανένας φυσικά δεν μπορεί να εξαιρέσει από την ευθύνη τα μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν τέτοια ληβελογραφήματα. Αν τα πιστεύουν ας συνεχίσουν μαζί του...» έγραψε ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά και στενός της συνεργάτης, Νίκος Βοσδογάνης.