Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ποιος αναλαμβάνει Δικηγόρος του Καλογρίτσα; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

Ποιος αναλαμβάνει δικηγόρος του Καλογρίτσα; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

Εντύπωση προκαλεί πως δικηγόρος του γνωστού επιχειρηματία και παραλίγο ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, Χρήστου Καλογρίτσα αναλαμβάνει ο βουλευτης του ΚΙΝΑΛ και συνταγματολόγος Ανδρέας Λοβέρδος. 

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! 

Πως το μάθαμε; 

Πρίν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι η εταιρία «Τοξότης» του κ. Καλογρίτσα έκανε αίτηση πτώχευσης, αλλά σήμερα, με έκπληξη διαβάσαμε ότι πληρεξούσιος δικηγόρος του ισχυρού άνδρα, αναλαμβάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, διαψέυδοντας μάλιστα τις πληροφορίες περί πτώχευσης του Ομίλου. 

Ο δικηγόρος του Χρήστου Καλογρίτσα, κ. Λοβέρδος, σήμερα, κάνει λόγο «για ανυπόστατες πληροφορίες που τεχνηέντως διέρρευσαν περί δήθεν πτώχευσης».

Δείτε την ανακοίνωση:

"Με την παρούσα ανακοίνωση, εκ μέρους του πελάτη μου, διαψεύδω τις ανυπόστατες πληροφορίες, που τεχνηέντως διέρρευσαν, περί δήθεν πτώχευσης  εταιρείας ή και εταιρειών του Ομίλου Καλογρίτσα. Ο Χρήστος Καλογρίτσας αντιμετωπίζει τις δυσκολίες των εταιρειών του με σοβαρές ελπίδες ότι θα τις υπερβεί, βάσει του σχεδίου που έχει καθορίσει.

Κατά την ενημέρωσή μου, ως δικηγόρου, για την πορεία των εταιρειών του ομίλου, πληροφορήθηκα και «λεπτομέρειες », το περιεχόμενο των οποίων εκφεύγει του επιχειρηματικού πλαισίου. Αλλά, ως προς αυτές τις «λεπτομέρειες», οι συζητήσεις δεν είναι της παρούσης.

Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2020

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Ανδρέας Λοβέρδος"

Τι έλεγε όμως ο Ανδρέας Λοβέρδος το 2016;

Αξίζει για την ιστορία να θυμισουμε ότι ο κ. Λοβέρδος έχει έρθει σε σκληρή κόντρα με τον Σωκράτη Φάμελλο για τα γνωστά σε όλους "βοσκοτόπια". 

Χαρακτηριστική ήταν και η συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών με τον κ. Λοβέρδο να μέμφεται για τις άδειες, ζητώντας μάλιστα τότε ένσταση επι του διαγωνισμού.  

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: 

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Καλογρίτσας φαίνεται να έχει στενές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ καθώς το 1999 συναντάται επιχειρηματικά με τον Τάκη Θεοδωρικάκο όταν μαζί  δημιούργησαν την εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO.