Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Το λιγότερο αστείο, να μιλά για τουρισμό ο κ. Μητσοτάκης

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Το λιγότερο αστείο, να μιλά για τουρισμό ο κ. Μητσοτάκης

Πηγές μέσα από την Κουμουνδούρου απάντησαν στα σχόλια της ΝΔ σχετικά με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην επέτειο του Πολυτεχνείου, όπου τον χαρακτήρισαν "τουρίστα¨. 

Χαρακτηριστικά οι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν τα εξής: "Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο.

Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγάλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας.

Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδοπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού".

ΝΔ: Τουρίστας και στις διαδηλώσεις ο κ. Τσίπρας

“Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλέξης Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι” έλεγαν ειδικότερα από τη ΝΔ, κάνοντας κριτική... εξ αριστερών στην αξιωματική αντιπολίτευση και προσέθεταν: “Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα.”