Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Μύδροι" Παπαγγελόπουλου κατά της Ράϊκου: Μυθιστορηματική, παραληρηματική, ρυπαρή και δυσώδης η κατάθεσή της

"Μύδροι" Παπαγγελόπουλου κατά της Ράϊκου: Μυθιστορηματική, παραληρηματική, ρυπαρή και δυσώδης η κατάθεσή της

“Άστραψε και βρόντηξε” ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για την κατάθεση της Ελένης Ράικου στην Προανακριτική Επιτροπή.

Η οργισμένη δήλωσή-απάντηση του κ. Παπαγγελόπουλου:

“Αυτοπαγιδευμένη στο βούρκο των ευθυνών και των ψεμάτων της η κυρία Ράικου προσπαθεί με νέα βρωμερά ψέματα να σωθεί.

Το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται και να βουλιάζει πιο βαθιά στο βούρκο της.
Μόλις ολοκληρώσει τη μυθιστορηματική, παραληρηματική, ρυπαρή και δυσώδη κατάθεσή της θα τοποθετηθώ συνολικά και θα ενεργήσω όπως της αξίζει”.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο λέγοντας επιγραμματικά τα εξής: 

"Θα έπρεπε να την ευχαριστώ (την κ.Ραϊκου) γιατί ο χονδροειδής τρόπος παράθεσης των ψεμμάτων της, με διευκολύνει πάρα πολυ" και παρέπεμψε στην δήλωσή του.

"Ειναι αυτοπαγιδευμένη στις ευθύνες της και στα ψέμματα που έχει πει κι επειδή κάποιοι την συμβουλεύουν προσπαθεί να τα διορθώσει με νέα ψέμματα", υπογραμμίζοντας πως "Οταν ολοκληρώσει την κατάθεση της θα απαντήσω ένα προς ένα".

"Δεν στέκουν αυτά που λέει. Την πήρα τηλέφωνο να της πω να στείλει δικογραφία στην Βουλή; Που αν υπήρχαν στοιχεία για πολιτικούς ήταν υποχρεωμένη από τον νόμο να τα στείλει αμελητί; Αρα τι να της πως εγώ; Αν δεν υπήρχαν, τι να στείλει; Μια άδεια δικογραφία;. Εχω ζητήσει κατ' αντιπαράσταση, αλλά δεν τολμήσουν γιατί την αλήθεια οι σκοτεινοί τύποι την φοβούνται".

Κλείνοντας είπε πως, "Η αλήθεια θα μαθευτεί και θα μετανοιώσουν πικρά όσοι προσπαθούν με ψέμματα να την συγκαλύψουν".