Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπογδάνος: «Αφήνω κάτω το τουφέκι, με το οποίο γαζώνουν τον Δρίτσα…»

Μπογδάνος: «Αφήνω κάτω το τουφέκι, με το οποίο γαζώνουν τον Δρίτσα…»

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος κλήθηκε από τους παρουσιαστές να σχολιάσει τις ατυχείς δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα, πως «στη Μόρια βιασμοί παιδιών γίνονται μια φορά το εξάμηνο», δίνοντας αρχικά την εντύπωση πως ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός.

«Θα προσπεράσω τις ατυχείς χθεσινές δηλώσεις του κ. Δρίτσα. Έχοντας τηλεοπτική εμπειρία, η αίσθησή μου είναι ότι δεν κατάλαβε τι είπε. Θα αφήσω κάτω το τουφέκι με το οποίο από χθες όλοι γαζώνουν τον κ. Δρίτσα, επιμένοντας ότι εκείνη την ώρα ο άνθρωπος δεν κατάλαβε τι είπε» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Για την ιστορία, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις, τονίζοντας το αυτονόητο: «Δεν υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να μπορεί να δικαιολογεί, να ανέχεται ή να αποδέχεται βιασμούς ανηλίκων ανάλογα με τη συχνότητα που μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για «προβοκάτσια από ένα ολόκληρο σύστημα που αξιοποιεί το κάθε τι απομονώνοντας τμήματα ενός διαλόγου».

Προς τιμήν του, ο βουλευτής της ΝΔ, δεν έπεσε στην παγίδα της εύκολης πολιτικής αντιπαράθεσης για χάρη εντυπώσεων, κάτι που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αναγνώρισαν την έντιμη στάση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Αρθρογράφος