Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αντεπίθεση από τη ΔΕΘ

Αντεπίθεση από τη ΔΕΘ

 

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ της αντιπολιτευτικής τακτικής που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει αύριο με την ομιλία του στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να αποκαλύψει τα ψέματα τα οποία χρησιμοποίησε η Νέα Δημοκρατία για να κερδίσει τις εκλογές.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ αυτή θα αναφερθεί και στο μιντιακό σύστημα το οποίο στήριξε εργολαβικά την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ που στη διάρκεια της τετραετούς διακυβέρνησης δεν μπήκε σε λογικές συναλλαγής και υποταγής.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ θα κατηγορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού με ψεύτικες υποσχέσεις και ότι το μόνο που έκανε ως κυβέρνηση είναι να μοιράσει τα πλεονάσματα που εξασφάλισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ θα κάνει στην ταύτιση της νέας κυβέρνησης με ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα και την ολική επιστροφή τηςμάστιγας που λέγεται διαπλοκή στη δημόσια ζωή.

ΒΕΒΑΙΑ ο Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να διατυπώσει μια σειρά από τολμηρές προτάσεις για την επίλυση χρήσιμων εθνικών και οικονομικών προβλημάτων.

ΓΙΑ ΜΙΑ ακόμα φορά θα υπερασπιστεί την ανάγκη για ενότητα όλων των προοδευτικών δυνάμεων προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα από τις δημοκρατικές δυνάμεις.