Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κούλογλου - Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ "Ο Σαμαράς δεν θα γινόταν δεκτός από το ΕΚ"ώ

Σ. Κούλογλου στο Kontra 24: Ο Σαμαράς δεν θα γινόταν δεκτός από το ΕΚ (Βίντεο)

"Ο Σαμαράς δεν υπήρχε περίπτωση να γινόταν δεκτός από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λόγω τον ακραίων θέσεων του για την Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν θα έβρισκε ούτε την ψήφο του" τόνισε στο Kontra 24 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κουλογλου.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε ότι «όλο το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κομμα αλλά και όλες οι πτέρυγες του Ευρωκοινοβουλίου είναι φανατικά υπερ της Συμφωνία των Πρεσπών. Με πρωτοβουλία των Σοσιαλιστών και υπογραφές ακόμη και τον συντηρητικών συγκεντρώθηκαν υπογραφές για την πρόταση για τον Νόμπελ. Οι υποψήφιοι επίτροποι περνάμε από κρίση και από πολλές ερωτήσεις και θα έπρεπε να απαντήσει αν δέχεται την συμφωνία των Πρεσπών»

Δειτε το βίντεο: 

Επισης, ο ίδιος, έκανε λόγο για επιχειρηματία που έκανε μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα, ο οποίος καθώς πήγε να ενημερώσει πρώην Πρωθυπουργό, τον ρώτησε πόσα πήρε μίζα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο επιχειρηματίας τότε, είπε "ούτε ένα εύρω" και ο πρώην Πρωθυπουργός ανταπάντησε "Αυτό είναι το καλό με τον ΣΥΡΙΖΑ" . 

Παράλληλα, ότι έτοιμοι διαγωνισμοί που είχαν δρομολογηθεί, όπως το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονικής, πάγωσαν για να δοθούν σε εργολάβους και να πάρουν την μίζα, κατήγγειλε ο κ. Κουλογλου. 

Δειτε το βίντεο: