Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Μην τα πάρω στο κρανίο»

«Μην τα πάρω στο κρανίο»

ΑΓΡΙΕΨΕ ο Αλέξης Τσίπρας με κάποιους ανεκδιήγητους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, δημιουργώντας μονίμως προβληματικές καταστάσεις.

«ΑΝΤΕ μην τα πάρω στο κρανίο», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ αυτή είχε πολλούς αποδέκτες.

ΚΥΡΙΩΣ απευθύνονταν σε αυτούς οι οποίοι έχουν ανάγει σε τακτική την εσωστρέφεια και τη μιζέρια και με τη στάση τους επιχειρούν να ακυρώσουν τις τολμηρές αλλαγές για μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλη προοδευτική παράταξη.

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ο Αλέξης Τσίπρας είπε, ότι όσοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για ανασυγκρότηση της παράταξης να κατέβουν από το τρένο.

ΒΕΒΑΙΑ κανείς δεν είναι πρόθυμος να κατέβει από το τρένο, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε στις εκλογές να εξασφαλίσει από μόνος του ένα ποσοστό της τάξεως του 32%, που τον καθιστά απόλυτα κυρίαρχο της Κεντροαριστεράς.

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτό ποσοστό που εξασφάλισε παρά τη λυσσαλέα επίθεση που δέχτηκε από το παλιό σύστημα και τα ελεγχόμενα Μέσα Ενημέρωσης του δίνει το δικαίωμα να κάνει όποιες αλλαγές θέλει στο κόμμα, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να αναλώνεται σε μακρόσυρτους διαλόγους με διάφορες ομαδούλες.

ΕΞΑΛΛΟΥ αυτό που λέγεται κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υφίσταται.

ΣΕ ΟΛΗ τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν άφαντος και δεν κατάφερε να οργανώσει ούτε μια συγκέντρωση της προκοπής.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ απαιτούνται τολμηρές αλλαγές σε νοοτροπίες και πρόσωπα.

ΟΣΟΙ είναι προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες και δεν αντέχουν σε ένα μαζικό κόμμα, το οποίο διεκδικεί σύντομα να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία, καλύτερα να κατέβουν από το τρένο.