Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Debate-Παρωδία με στημένους μονολόγους

Debate-Παρωδία με στημένους μονολόγους

Για να κρύψουν από τον λαό τα πραγματικά προβλήματα – Προκαλούν την κοινωνία τα κόμματα και τα κανάλια της διαπλοκής

 

Πρόκληση απέναντι στην κοινωνία συνιστά το debate παρωδία με τους στημένους μονολόγους των πολιτικών αρχηγών.

Η κακοστημένη παράσταση που φέρει τη σφραγίδα της διακομματικής επιτροπής τελεί υπό την αιγίδα των καναλιών της διαπλοκής τα οποία προφανώς έχουν αναλάβει εργολαβικά την κοροϊδία του κόσμου και την προστασία των πολιτικών αρχηγών από ενοχλητικές αντιπαραθέσεις.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο debate θα συμμετέχουν μόνο εκπρόσωποι των καναλιών, των ολιγαρχών και των βαρόνων της διαπλοκής τα οποία για τέσσερα ολόκληρα χρόνια απέφευγαν τις πολιτικές και ενημερωτικές εκπομπές και τάιζαν τον κόσμο σανό με τα τουρκικά σίριαλ, τα survivor και άλλα… επιμορφωτικά προγράμματα.

Από το debate αποκλείστηκαν κανάλια που είχαν και εξακολουθούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενημέρωση με καθημερινές πολιτικές εκπομπές όπως το KONTRA.

Η διακομματική επιτροπή απέκλεισε το κανάλι μας γιατί φοβάται τις ενοχλητικές ερωτήσεις και κυρίως γιατί δεν ανήκει στο κλειστό κλαμπ της διαπλοκής.

Αυτοί που παρακαλούσαν γονατιστοί για να βγαίνουν στις εκπομπές του KONTRA ξαφνικά ερωτεύτηκαν την ασφάλεια που παρέχουν τα κανάλια της διαπλοκής.

Άλλωστε η κυβέρνηση είναι αυτή που παρέδωσε τις πέντε τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας στους ολιγάρχες της διαπλοκής που συνδέονται με δεσμούς αίματος με το παλιό πολιτικό σύστημα.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι τώρα κλαίγονται γιατί η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται με καταιγιστική δύναμη στα Μέσα Ενημέρωσης αφού ακόμα και αυτοί που μπαινόβγαιναν καθημερινά στο Μαξίμου και είχαν αναλάβει να στήσουν το μιντιακό σύστημα της κυβέρνησης εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ και ψάχνουν για να στήσουν νταραβέρια με την επόμενη κυβέρνηση.

Το debate της συμφοράς καταργεί κάθε έννοια δεοντολογίας γιατί πρόκειται για ένα κατασκεύασμα το οποίο αφαιρεί τη δυνατότητα από τους πολίτες να μάθουν την αλήθεια για τα προγράμματα των κομμάτων.

Μόνο μέσα από την άμεση σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών μπορεί να μάθει ο κόσμος για τα προγράμματα που θα εφαρμόσουν και τις αποφάσεις που θα πάρουν.

Οι παράλληλοι μονόλογοι επαναλαμβάνουν τις ομιλίες που έχουν κάνει μέχρι τώρα οι πολιτικοί αρχηγοί χωρίς να κινδυνεύσουν να βγουν χαμένοι ή κερδισμένοι από την κακοστημένη αυτή παράσταση.

Η διακομματική επιτροπή και τα κανάλια της διαπλοκής στήνουν τη σούπα της χρονιάς προκαλώντας αντιδράσεις στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα συμμετάσχει στο debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εθνικών εκλογών, όπως δήλωσε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση διεξαγωγής του debate, γνωστοποίησε πως δεν θα δώσει το «παρών» γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα είμαι στο… debate των παράλληλων μονολόγων. Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά μαζί στη «ζωηρή» προεκλογική μας εκπομπή στον @AntennaNews τη Δευτέρα 1 Ιουλίου», έγραψε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.