Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εκλογές 2019: Ο Παναγιώτης Πικραμμένος επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Εκλογές 2019: Ο Παναγιώτης Πικραμμένος επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

18 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνει τηλεοπτική συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα. Με... είδηση ξεκίνησε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, θα είναι ο επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ στις επερχόμενες εθνικές κάλπες.

Ο αρχηγός της ΝΔ αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της συνέντευξής του στην τουρκική προκλητικότητα, τονίζοντας πως θα θέσει στο ΕΛΚ την τουρκική προκλητικότητα.

Επιπλέον κατηγόρησε την κυβέρνηση για «υπερβολική δραματοποίηση» της κατάστασης, με αφορμή την σύγκληση του ΚΥΣΕΑ το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Τόνισε, ωστόσο, πως αυτό δεν αναιρεί την σοβαρότητα της κατάστασης.

Γρήγορα, πάντως, η συζήτηση μεταφέρθηκε στο… καυτό θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τις εκλογές. Ο αρχηγός της ΝΔ ρωτήθηκε ποιος τελικά θα είναι ο επικεφαλής του Επικρατείας του κόμματός του και απάντησε πως θα αποκαλύψει και τον επικεφαλής, αλλά και εκείνον που θα καταλάβει την τελευταία θέση.

Για την θέση του επικεφαλής, επιλέχθηκε ο κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, πρώην πρωθυπουργός της χώρας και πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, ενώ για την τελευταία θέση ο δημοφιλής ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.