Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νίκος Παππάς στο Kontra: Αυτοί που χρέωσαν τη χώρα, θέλουν να επιστρέψουν ως εκδικητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Παππάς στο Kontra: Αυτοί που χρέωσαν τη χώρα, θέλουν να επιστρέψουν ως εκδικητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και τον Γιώργο Μελιγγώνη φιλοξενήθηκε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα Αθηνών. 

Ο υπουργός έθεσε το δίλημμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ανάμεσα στη συνέχιση της θετικής πορείας που έχει διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ και είναι απαραίτητη για την περαιτέρω ανάπτυξη της χώρας, και σε ένα «ιστορικό πισωγύρισμα», φέρνοντας πίσω τη Νέα Δημοκρατία με το αντιλαϊκό της πρόγραμμα.

Ο κ. Παππάς είπε χαρακτηριστικά πως «κάποιοι θέλουν να επιστρέψουν ως εκδικητές».

Χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον χειρότερο υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης, ενώ για τον Γιάννη Στουρνάρα είπε πως εντάσσεται σε ένα πολιτικό σχέδιο και πως είναι ο χειρότερος υπουργός Οικονομικών που έχει περάσει από αυτή τη θέση στη χώρα.

Στο ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές, με ποιους θα συγκυβερνήσει, ο κ. Παππάς είπε πως θα ζητήσει από τα προοδευτικά κόμματα να συμμετάσχουν στο σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης.

Όσον αφορά το ζήτημα της αύξησης των τιμών στα διόδια της Αττικής Οδού, ο υπουργός “βλέπει” επιχειρηματικά κίνητρα και κάλεσε σε αποτροπή σε αυτή την προανάκρουση ασυδοσίας.