Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΕ ΤΗ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΗ σήμερα του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές.

Ολη η αλήθεια στο λαό

ΜΕ ΤΗ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΗ σήμερα του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές.

ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ που απομένει μέχρι την 7η Ιουλίου, ο κόσμος περιμένει από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πουν την αλήθεια για την κατάσταση της Οικονομίας αλλά και τα πραγματικά προγράμματα διακυβέρνησης των δύο κομμάτων.

ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ των μεγάλων συγκεντρώσεων και της επίδειξης δύναμης των πελατειακών κομμάτων έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία του κόσμου δικαιολογημένα είναι καχύποπτη απέναντι στους πολιτικούς και οργισμένη από τη φτώχεια και τη δυστυχία που επέβαλαν τα μνημόνια. Γι’ αυτό έχει απαίτηση οι δύο μονομάχοι να είναι συγκεκριμένοι σε αυτά τα οποία υπόσχονται.

Ο ΚΟΣΜΟΣ δεν μπορεί να ανέχεται κοροϊδίες ούτε κοκορομαχίες.

ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ είναι ότι και τα δύο κόμματα που διεκδικούν την εξουσία έχουν αποφασίσει να επικεντρώσουν την πολιτική αντιπαράθεση στα προγράμματά τους.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ παρουσίασε χθες μία δέσμη μέτρων για ένα κοινωνικό κράτος που δεν θα βασίζεται στην αφαίμαξη της μεσαίας τάξης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ κατεύθυνση θα κινηθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη, τη μείωση της φορολογίας και την ασφάλεια.

ΜΕΧΡΙ τις εκλογές, ο κόσμος θα κρίνει και θα συγκρίνει τα δύο προγράμματα και στην κάλπη θα αποφασίσει για την επόμενη κυβέρνηση.