Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο καλύτερος σύμμαχος του Αλέξη

Ο καλύτερος σύμμαχος του Αλέξη

Η… ΧΩΡΑ έχει εισέλθει στην τελική ευθεία για την κρίσιμη αναμέτρηση των ευρωεκλογών.

ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ σε επίπεδο προγραμμάτων έχουν τεθεί υπόψιν του Ελληνικού λαού που καλείται να αξιολογήσει τους δύο μονομάχους.

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ μέχρι την τελευταία μέρα θα είναι ανελέητη και δυστυχώς θα περιλαμβάνει και χτυπήματα κάτω από τη μέση.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ στην Πειραιώς έχουν ανάγει σε δόγμα το Αμερικανικό μοντέλο της σπέκουλας, της σκανδαλολογίας και της λασπολογίας στην εναγώνια προσπάθεια τους να αποφύγουν τη σύγκρουση σε επίπεδο προγραμμάτων.

ΑΛΛΩΣΤΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης φροντίζει ο ίδιος να αποκαλύπτει το κρυφό πρόγραμμα της ΝΔ με αποτέλεσμα το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος να παθαίνει εγκεφαλικά.

Η ΠΡΩΤΗ γκάφα έγινε με την επταήμερη εργασία.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ στο ίδιο μοτίβο με τα επιδόματα και την 13η σύνταξη, για να φτάσουμε στην εξαγγελία της ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ με τη συνταγή της λεγόμενης σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

ΒΕΒΑΙΑ όλοι κατάλαβαν ότι στις προθέσεις του προέδρου της ΝΔ είναι η εκχώρηση της διοίκησης των νοσοκομείων στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ εξέλιξη συνιστά ταφόπλακα για το εθνικό σύστημα υγείας.

ΜΕΧΡΙ τις εκλογές απομένουν ακόμα 12 μέρες, γεγονός που σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ακόμα χρόνο για νέες αποκαλύψεις του νεοφιλελεύθερου προγράμματος.

ΜΠΟΡΕΙ κάλλιστα να αναφερθεί λεπτομερώς και στις αλλαγές που σχεδιάζει στο ασφαλιστικό σύστημα.

ΜΟΝΟ που οι γκάφες του Κυριάκου, αν προστεθούν, συνεπάγονται ένα πολιτικό κόστος των έξι ποσοστιαίων μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία.

ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι είναι μέχρι τώρα ο καλύτερος σύμμαχος του Αλέξη Τσίπρα.