Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σοκαριστική κυνικότητα από Α. Γεωργιάδη (Βίντεο)

Σοκαριστική κυνικότητα από Α. Γεωργιάδη (Βίντεο)

Μπορεί να καταγγέλλει «σκευωρία» Novartis, και να λέει ότι δεν υπάρχει καν σκάνδαλο και πως η πρακτική της εταιρείας ήταν η συνήθης για το χώρο του φαρμάκου, αλλά μια νέα του δήλωση στο ντοκιμαντέρ του ελβετικού καναλιού δεν είναι ακριβώς στο ίδιο πνεύμα.

Ο υπουργός της Ν.Δ. όταν ερωτάται από τον δημοσιογράφο για την πολιτική του απέναντι στη Novartis δηλώνει με κυνικότητα: «Πρέπει να καταλάβετε ότι εταιρείες σαν τη Novarits δίνουν χρήματα σε γιατρούς, πολιτικούς και δεν ξέρω ποιους άλλους, αλλά σώζουν ζωές».

Η δήλωσε Γεωργιάδη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«“Σκευωρία” και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς; Νομίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης τα είχε πει όλα όταν δήλωσε πως έχασε πάσα ιδέα για το FBI επειδή έχει στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis. Ο λαλίστατος υπουργός της Ν.Δ. όμως είχε και αλλά να δώσει. Αποφάσισε να λύσει οριστικά τον γρίφο γύρω από το σκάνδαλο Novartis. Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση παραδέχτηκε χωρίς ντροπή επί λέξει: »Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες, όπως η Novartis, δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές». Μετά από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοι πολιτικοί χρηματίστηκαν, αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στις κατηγορίες αναφέροντας στον λογαριασμό του ότι σκοπίμως απομονώθηκε μία φράση του από το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης.