Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρ. Χρηστίδου: "Το μόνο που δεν σας ενδιαφέρει, το μόνο που δεν σας ενδιέφερε ποτέ ήταν η μεσαία τάξη"

Ρ. Χρηστίδου: "Το μόνο που δεν σας ενδιαφέρει, το μόνο που δεν σας ενδιέφερε ποτέ ήταν η μεσαία τάξη"

Σε τοποθέτησή της, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, παρατήρησε ότι "με το εν λόγω νομοσχέδιο, που στη διαβούλευση ήταν 39 άρθρα, αλλά στη Βουλή ήρθε για κατάθεση με 67 άρθρα, η κυβέρνηση φάνηκε απροπαράσκευη και βιαστική."

Με αυτό το νομοσχέδιο τόνισε, «μας παρουσιάζετε την αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο; ή μήπως τελικά επιχειρείτε να επαναφέρετε εν έτει 2019, και 2020 προσεχώς, ένα μοντέλο από τα παλιά; Ένα μοντέλο που έχει αποτύχει; Ένα μοντέλο ανάπτυξης με κέντρο την  ενίσχυση της οικοδομικής δραστηριότητας; Η ανάκαμψη της οικοδομής και η περιστολή μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων, αυτά είναι τα μεγαλόπνοα σχέδια σας για τη χώρα. Σχέδια που εφαρμόσατε και στο μετεμφυλιακό κράτος της δεκαετίας του 1950, μόνο που είμαστε πλέον 70 χρόνια μετά και οι ιδέες σας και στον τομέα της οικονομίας μοιάζουν εξαιρετικά παρωχημένες».

Και κατέληξε: «Ο χρόνος πιέζει. Ο χρόνος σάς πιέζει. Θα κλείσω με το προφανές συμπέρασμα απευθυνόμενη σε σας: Το μόνο που δεν σας ενδιαφέρει, το μόνο που δεν σας ενδιέφερε ποτέ ήταν η μεσαία τάξη».