Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα για Διαματάρη - Δεν τον παραίτησαν για τα fake πτυχία

Προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα για Διαματάρη - Δεν τον παραίτησαν για τα fake πτυχία

Φαίνεται πως το «πλούσιο» βιογραφικό του κ. Διαματαρη δεν ήταν ο λόγος για τον οποίο του ζητήθηκε να παραιτηθεί, καθώς όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση το θέμα με τα fake πτυχία έχει... λήξει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, δεν ήταν το fake πτυχίο του εκείνο που οδήγησε στην απομάκρυνση του υφυπουργού, αλλά η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του σε δύο επιχειρήσεις, με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες ο κ. Διαματάρης, ως εκδότης του Εθνικού Κήρυκα.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, στενός συνεργάτη του πρωθυπουργού επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον κ. Διαματάρη, που βρίσκεται στην Αυστραλία και του ζήτησε να υποβάλει την παραίτησή του.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι όταν είχε ερωτηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχετικά με την υπόθεση Διαματαρη, ήταν ξεκάθαρος: «Ο κ. Διαματάρης εξέφρασε τη λύπη του για την παρερμηνεία και την παρανόηση που συνέβη με τον όρο «σπούδασε», τον οποίο χρησιμοποιούσε στο βιογραφικό του, και το θέμα έχει λήξει για την Κυβέρνηση».

Παντως, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «ο πρωθυπουργός πάνω από όλα βάζει το σωστό» κι έτσι προχώρησε στην απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, πράγμα που όμως που δεν φαίνεται να ισχύει για τις περιπτώσεις ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος με fake πτυχία, καθώς φαίνεται δεν ήταν αυτός ο λόγος της απομάκρυνσης του...