Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απειλεί με άρση ανωνυμίας και "σπέρνει" τρόμο ο Μπογδάνος

Απειλεί με άρση ανωνυμίας και "σπέρνει" τρόμο ο Μπογδάνος

 Πρακτικές Ερντογάν φαίνεται να ακολουθεί ο Μπογδάνος, απειλώντας χρήστη Twitter με άρση ανωνυμίας. 

Η γυναίκα, απαντώντας στο "τιτίβισμα" του Μπογδάνου, που "δίνει" τις υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού, κάνει αναφορά σε κουκούλα που πρέπει να φορά ο Βουλευτής. Κάνοντας λόγω φυσικά στους καταδότες επί κατοχής.

Ο Μπογδάνος λοιπόν, της απαντά με απειλές για άρση ανωνυμίας και "έννοια της". Το αστείο της υπόθεσης είναι πως η γυναίκα δεν έχει ανώνυμο λογαριασμό, χρησιμοποιεί μάλιστα ως "παρατσούκλι" το ονοματεπώνυμό της και φυσικά του ανταπαντά :

«Δεν είναι ανώνυμο το ακκάουντ μου. Κι επίσης απειλές δεν χρειάζονται εφόσον ζούμε σε Δημοκρατία κι ελευθερία λόγου έχουμε όλοι. Απλά ως βουλευτή νομίζω δεν σε τιμά αυτό που κάνεις. Δεν έχω δει κανένα άλλο βουλευτή να κάνει κάτι παρόμοιο».

Koυκούλα να βάλεις. https://t.co/ne4gsaQFpk

— Κatherine Kont. ® (@KatherineKont) 22 October 2019

Κουκούλα φοράς εσύ και το ανώνυμο ακάουντ σου. Έννοια σου όμως. Η ρύθμιση αυτού του πεδίου με αυτόματες άρσεις ανωνυμίας είναι θέμα χρόνου.

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) 22 October 2019

"Καρφώνει" ξανά ο Μπογδάνος     

Μια από τις "καλύτερες στιγμές" - θα μπορουσε να πει κανεις -  που έχουμε ζήσει από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ήταν αυτή που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία μέλους του ΠΑΜΕ που συμμετείχε στις συγκρούσεις με την Αστυνομία. 

Βέβαια ο κ. Μπογδάνος έκρυβε έναν ακόμα "άσσο στο μανίκι του".

Χθες Δευτέρα λοιπόν "έδωσε" τις υπάλληλους του Υπουργείου Πολιτισμού που κατά την άποψη του είναι υπεύθυνες για την εισβολή αστυνομικών στους κινηματογράφους  που έπαιζαν το «Τζόκερ».

Οι καταγγελίες του κράτους της δεξιάς για το Τζόκερ έγιναν από την τμηματάρχη Μαργαρίτα Αλεξομανωλάκη, νύφη του πρώην υφυπουργού ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Στρατή, και τη γ. γραμματέα επί 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη.

Καλά θα κάνουν να έχουν ΠΟΛΥ καλούς λόγους να επικαλεστούν.

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) October 22, 201