Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Με... καθυστέρηση εμφανίστηκε στην συνάντηση FIFA, UEFA με την ΕΠΟ, ο Αυγενάκης

Με... καθυστέρηση εμφανίστηκε στην συνάντηση FIFA, UEFA με την ΕΠΟ, ο Αυγενάκης

Τελικά ο Λευτέρης Αυγενάκης, βρέθηκε στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" το βράδυ της Δευτέρας στη συνάντηση FIFA, UEFA με την ΕΠΟ, αλλά με αρκετή… καθυστέρηση. 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού σύμφωνα με πληροφορίες είχε συνάντηση 1,5 ώρας με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και τα επιτελεία της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ενώ αναμένεται να είναι και σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, για της υπογραφές του μνημονίου για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο κ. Αυγενάκης το τελευταίο διάστημα έχει μείνει στην "άκρη" σε ότι αφορά τις επαφές με την FIFA και την UEFA, τις οποίες πραγματοποίησε ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά τις αντιδράσεις της Βόρειας Ελλάδας και κομματικών στελεχών που προκάλεσε η υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και όσα έγιναν με τα μέλη της ΕΕΑ.

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα, εκτός από τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, βρίσκονται ακόμη, ο διευθυντής του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς, υψηλόβαθμα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA) Γκρεγκ Κλαρκ και η διευθύντρια του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών Ευρώπης Έμιλι Σο.