Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Και "promoter" ο Άδωνις: Τζάμπα διαφήμιση στην εταιρεία που ανέλαβε τον φωτισμό της Βουλής

Και "promoter" ο Άδωνις: Τζάμπα διαφήμιση στην εταιρεία που ανέλαβε τον φωτισμό της Βουλής

Σε έναν εξαιρετικό "προωθητή" εξελίσσεται ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαφημίζει εταιρία που ανέλαβε τον εορταστικό στολισμό της Βουλής.

Ως άλλος Πατούλης, εξήρε το  χριστουγεννιάτικο 3D projection mapping, της Βουλής.  Δηλαδή πανηγύρισε για τα λεφτά που δόθηκαν απλόχερα για τον εορταστικό φωτισμό του Κοινοβουλίου, ενώ παράλληλα κάνει και μια τσάμπα διαφημισούλα στην εταιρεία που ανέλαβε το project. 

Συγκεκριμένα έγραψε:

''Αντικειμενικά ο φετινός εορταστικός φωτισμός του Κοινοβουλίου από την εταιρία amuse είναι ό, τι το ωραιότερο έχει παρουσιασθεί όλα τα τελευταία χρόνια. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους το σκέφθηκαν. Δείτε το βίντεο''

Αντικειμενικά ο φετινός εορταστικός φωτισμός του Κοινοβουλίου από την εταιρία amuse είναι ό, τι το ωραιότερο έχει παρουσιασθεί όλα τα τελευταία χρόνια. Θερμά συγχαρητήρια σε όσους το σκέφθηκαν. Δείτε το βίντεο https://t.co/nYy80rHQB7

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 14, 2019

Και όλα αυτά, την ώρα που οι αντιδράσεις από τον κόσμο για τα χρήματα που δαπανιούνται για τους κακόγουστους στολισμούς-φωτισμούς σε διάφορες περιοχές της Αθήνας δεν έχουν κοπάσει.

Μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης στο βίντεο που παρουσιάζει, έχει απενεργοποιημένα τα σχόλια... Γιατί άραγε;