Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η χώρα αδυνατεί να βρει την αλήθεια

Η χώρα αδυνατεί να βρει την αλήθεια

Μετά από 14 χρόνια ολοκληρώθηκε η δίκη της Siemens. Που όπως φαίνεται δεν ήταν σκευωρία. Μόνο που οι βασικοί κατηγορούμενοι ήταν απόντες αφού την έχουν «κάνει» από την Ελλάδα εγκαίρως. Οι Μ. Χριστοφοράκος, Χ. Καραβέλας αλλά και Ζαν Κλοντ Όσβαλντ είναι αυτοί που θα μπορούσαν να πουν και ολόκληρη την αλήθεια για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο που αφορά τον πολιτικό κόσμο της χώρας. 

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους ήταν και ο Θεόδωρος Τσουκάτος, ένας από τους πλέον συνεργάτες του Κώστα Σημίτη για μεγάλο χρονικό διάστημα που απαλλάχτηκε λόγω παραγραφής. Είναι ο άνθρωπος που πήρε ένα εκατομμύριο μάρκα από την Siemens  τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν ξέρουμε ποιος τα πήρε. Γενικώς στην Ελλάδα μαθαίνουμε από το εξωτερικό ότι μεγάλες εταιρείες έχουν δώσει χρήμα για  Έλληνες πολιτικούς ή και πολιτικά κόμματα. Όμως εδώ σταματούν όλα. Δεν υπάρχει παραλήπτης. Δεν υπάρχουν αυτοί που τα πήραν αν και γνωρίζουμε αυτούς που τα έδωσαν. 

Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να δεχθούμε ότι η Siemens  έδωσε λεφτά, έκανε δωρεές σε πολιτικούς, αλλά δεν υπάρχουν ένοχοι. Διότι το δικαστήριο είχε μπροστά του να καταδικάσει μόνο στελέχη της εταιρείας και του ΟΤΕ. 

Να είναι καλά το Άρθρο 86, να είναι καλά και όσοι βοήθησαν αυτούς που την έκαναν να φύγουν εγκαίρως.