Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δ. Σαββόπουλος: Στηρίζει τις ελπίδες του στον Μητσοτάκη γιατί... ντύνεται καλύτερα!

Δ. Σαββόπουλος: Στηρίζει τις ελπίδες του στον Μητσοτάκη γιατί... ντύνεται καλύτερα!

Ο καθένας από εμάς, σαφώς έχει δικαίωμα να έχει τα δικά του κριτήρια που θα καθορίσουν αυτόν που θα μας εκπροσωπήσει. Άλλοι κρίνουν τη διαχειριστική επάρκεια, άλλοι το βιογραφικό, άλλοι την προσωπικότητα, τα βιώματα, την τσέπη κοκ.

Έναν ακόμη, σε αυτούς τους πολλούς και διαφορετικούς λόγους που μπορεί κάποιος πολίτης να στηρίζει τις ελπίδες του σε πολιτικό πρόσωπο πρόσθεσε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή, ο γνωστός τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος ο οποίος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε πως… ντύνεται καλύτερα!

Μιλώντας λοιπόν χθες τα μεσάνυχτα σε τηλεοπτική εκπομπή, με εξομολογητικό τόνο, πλέκοντας το εγκώμιο του Πρωθυπουργού, ο κ. Σαββόπουλος, δήλωσε ότι εκτός από όρεξη, ο πρωθυπουργός έχει καλύτερη μόρφωση, δεν έχει πολλές αυταπάτες και… ντύνεται καλύτερα!

Για τον δε ΣΥΡΙΖΑ είπε απλά ότι «ελπίζω να έχουμε μια ώριμη αντιπολίτευση».

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εντυπωσιασμένος αν παίζει κάποιο ρόλο το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης ντύνεται καλύτερα, ο κ. Σαββόπουλος απάντησε: «Για μένα παίζει».

Χαρακτηριστικά, υπογράμμισε: «Οι ελπίδες μου όμως είναι στον Μητσοτάκη, είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο του και αξίζει υποστήριξης».

Η εμπιστοσύνη στον τρόπο που ντύνεται κάποιος, σαν πολιτικό επιχείρημα, δεν στέκει διότι όπως κατέδειξε η πρόσφατη επικαιρότητα, τα ράσα σίγουρα δεν κάνουν τον παπά!