Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αποστάσεις Λοβέρδου από το ΚΙΝΑΛ – Τι είπε για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη

Αποστάσεις Λοβέρδου από το ΚΙΝΑΛ – Τι είπε για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη

Αποστάσεις από την ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής και τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου, Παύλου Χρηστίδη, σε σχέση με τον Χρήστο Στυλιανίδη πήρε ο βουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Λοβέρδος διαφοροποιείται στο κομμάτι των αναφορών περί μεταγραφής από την Κύπρο και του διαχωρισμού μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

«Είναι γνωστό σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες πατριώτες ότι ο ελληνισμός έχει δύο κράτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση: την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι επίσης γνωστό σε όποιον παρατηρεί τις εξελίξεις στην Κύπρο ότι το κυπριακό πρόβλημα διακρίνει τη στάση των κομμάτων με τρόπο όχι αντίστοιχο με την παραδοσιακή πολιτική γεωγραφία».

Νωρίτερα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής με επίσημη ανακοίνωσή τους είχαν επιτεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και για την επιλογή Στυλιανίδη, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό. Σύμφωνα με τα στελέχη αυτά υπάρχει:

«Απόλυτη ένδεια στελεχών στην Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει τώρα σε μεταγραφές πολιτικών της δεξιάς (στελεχών της ΔΗΣΥ) από την Κύπρο.

Κρατάμε «μικρό καλάθι» για το αποτέλεσμα, μια και η αποτυχημένη πολιτική της ΝΔ στο σύστημα πολιτικής προστασίας -που κατευθύνεται από την Μαξίμου Α.Ε.- παραμένει».