Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απάντηση της Ντ. Μπακογιάννη στην Μ. Βλαζάκη: Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών

Απάντηση της Ντ. Μπακογιάννη στην Μ. Βλαζάκη: Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών

Να λύσει την παρεξήγηση μεταξύ της ίδιας και της Μαρίας Βλαζάκη μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την εισβολή αστυνομικών στην ταινία "Joker", θέλησε να βάλει η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη με σχόλιο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.

Η κ. Μπακογιάννη ανέφερε στο tweet της χαρακτηριστικά «Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα. Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ. Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker. Όπως αποδεικνύεται, ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών».

Τιτίβισμα

Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας το πρωί στο «Open» και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» είχε αναφέρει –μεταξύ άλλων- για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την ταινία «Τζόκερ» ότι «Πήραν δύο υπάλληλοι, μέσα σε όλα μάλιστα και η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, την οποία την ξέρω την κ. Βλαζάκη, την ξέρω και πάρα πολύ καλά. Πήρε την πρωτοβουλία να φωνάξει την αστυνομία. Τώρα πως την πήρε και γιατί την πήρε την πρωτοβουλία είναι δικό της θέμα να το απαντήσει. Η ουσία, βέβαια, βλέποντας όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι ο νόμος πρέπει να αλλάξει».

Είχε ακολουθήσει δήλωση της κ. Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, η οποία σημείωνε ανάμεσα σε άλλα ότι «Η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη. Είναι τραγικό ότι η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη».