Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Ακροαριστεροί" για τον Άδωνι Γεωργιάδη όσοι δεν τον ήθελα στην εκδήλωση της σχολής Μωραΐτη

"Ακροαριστεροί" για τον Άδωνι Γεωργιάδη όσοι δεν τον ήθελαν στην εκδήλωση της σχολής Μωραΐτη

Δεν θα παρευρέθηκε τελικά στην εκδήλωση για τον τουρισμό και την ανάπτυξη στη σχολή Μωραΐτη ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από τις αντιδράσεις που ξέσπασαν από την επιστολή γονέων και καθηγητών οι οποίοι δήλωναν την αντίθεη τους στην παρουσία του υπουργού της ΝΔ.

Μέσω της συγκεκριμένης επιστολής που υπέγραψαν 145  απόφοιτοι, παλιοί καθηγητές και γονείς εκφράζεται με σαφήνεια η διαφωνία τους για την πρόσκληση του ιδρύματος στον Άδωνη Γεωργιάδη, ως ομιλητή της εκδήλωσης. 

«Ένας εκφραστής ρητορικής μίσους και μισαλλοδοξίας δεν έχει θέση στον χώρο του σχολείου, ανεξάρτητα της όποιας θεσμικής θέσης κατέχει. Καλούμε τον ΣΑΣΜ και τη διεύθυνση του σχολείου να πάρουν ανοιχτά θέση σχετικά με την επιλογή τους αυτή και να αναλάβουν δράση».

Στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο γαλάζιος υπουργός έγραψε: «Επειδή πολλοί με ρωτάτε εάν τελικά θα παρευρεθώ αύριο στην ομιλία που με είχε καλέσει ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, μετά τις αντιδράσεις των ακροαριστερών, σας ενημερώνω ότι έχω αποστείλει από χθες αυτή την επιστολή όπου εξηγώ γιατί δεν θα πάω. Θα γίνει λίγο αργότερα».