Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη σχετικά με την ομοφυλοφυλία. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως «Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι… Μακριά από μας η ομοφυλοφιλία… Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου… Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο…», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από ανθρώπους της showbiz που τις θεώρησαν άκρως ομοφοβικές. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του Αντίνοου Αλμπάνη ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: 

Αλμπάνης

Επίσης, η Αθηνά Οικονομάκου ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένη με τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη, κάνοντας κάποια stories στο Instagram, μέσα από τα οποία θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος. «Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω… Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς… Κουπεπε…», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη της ανάρτηση. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο προέτρεπε τους followers της να δουν τα insta stories της Μαίρης Συναντσάκη, ενώ η ίδια σχολίασε: «Η Μαίρη τα λέει πάρα πολύ ωραία. Δυστυχώς, εγώ με τη βλακεία και τους απαίδευτους ανθρώπους δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Έλεος

Κουπεπέ