Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θέμα ηγεσίας

Θέμα ηγεσίας

Μέχρι τώρα υπέβοσκε, ψιθυριζόταν ή υπονοούνταν. Μετά όμως και τη χθεσινή, ευθεία τοποθέτηση του Παύλου Γερουλάνου, ότι είναι στις προθέσεις του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, έχει τεθεί πλέον επισήμως και θέμα ηγεσίας. Δεν ξέρουμε αν η Φώφη Γεννηματά, όταν «πέταξε το γάντι», με την προχθεσινή της επετειακή ομιλία, στη Λάρισα, περίμενε ότι θα βρισκόταν κάποιος «σύντροφος» της, που θα το «σηκώσει». Θα έπρεπε πάντως να γνωρίζει αυτό που έχει λεχθεί για τις παραιτήσεις ή τα αιτήματα για εκλογές.

Ότι, ενίοτε γίνονται αποδεκτά. Ο κ. Γερουλάνος είχε προϊδεάσει, άλλωστε, με προχθεσινή παρέμβαση του, όταν χαρακτήρισε ανέμπνευστο το λόγο της. Ταυτόχρονα, έθεσε και το πλαίσιο της «προεκλογικής εκστρατείας» του, δηλώνοντας ότι θα αγωνιστεί με τη σημαία και τις αρχές του ΠΑΣΟΚ…

Και την ίδια ώρα ο Μιχάλης Καρχιμάκης διαπιστώνει ότι ένα άστεγο ακροατήριο με αντιδεξιά αντανακλαστικά «μπερδεύτηκε» προεκλογικά με τα υπονοούμενα περί... ψήφου ανοχής σε ενδεχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα παίρναμε 12%» λέει ο κ. Καρχιμάκης. Και επίσης για μία ακόμα φορά ο κ. Κρεμαστινός εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την ακολουθούμενη πολιτική του ΚΙΝΑΛ. Δύσκολες ώρες για την Φώφη.