Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Μπογδάνος μιλούσε για το Προσφυγικό / Μεταναστευτικό και έκανε λόγο για «εισβολείς»

Ο Μπογδάνος, το Προσφυγικό και οι ...«εισβολείς»

Τις απόψεις του για το Προσφυγικό / Μεταναστευτικό ζήτημα ανέπτυξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην εκπομπή On Line στον ΣΚΑΪ, έχοντας δίπλα του τον δημοσιογράφο της Real News, Φοίβο Κλαυδιανό.

Οταν ο κ. Κλαυδιανός κατηγόρησε τον νέο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας - ο οποίος συχνά - πυκνά απασχολεί τα μέσα με τις δηλώσεις του - για ακραία ρατσιστική και ξενοφοβική θέση πάνω στο ζήτημα, ο κ. Μπογδάνος, προσπάθησε να... «εξηγησει» - μάλλον άστοχα, θα έλεγε κανείς - την σκέψη του λέγοντας πως «Το να απωθήσω έναν εισβολέα από το σπίτι μου δεν στρέφεται εναντίον του εισβολέα. Μπαίνει στο σπίτι μου».

Η τοποθέτηση του όμως προκάλεσε την παρέμβαση του παρουσιαστή, ο οποίος του είπε: «Είναι εισβολέας; Καλά, καθίστε τώρα. Ένα λεπτό, ένα λεπτό. Τι εισβολέας; Μην λέμε τώρα για εισβολείς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Παντως, ο κ. Μπογδάνος να θυμίσουμε, πως πρόσφατα είχε «μονοπωλήσει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν περιέγραψε τους σύγχρονους εχθρούς, που αυτοί είναι οι βίγκαν λεσβίες, οι μπαχαλοσατανίστριες και οι Γουίκαζ (;)... 

δειτε το βίντεο: