Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Συμψηφισμοί Καραγκούνη και «χείρα βοηθείας» στον Μαρκόπουλο για το «αιματάκι» (Video)

«Χείρα βοηθείας» στον Μαρκόπουλο από Καραγκούνη - Τι είπε για το «αιματάκι»

Συνεχίζουν τις προκλητικές δηλώσεις οι βουλευτές της Ν.Δ. 

Στην ίδια γραμμή και ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης επιχείρησε να αιτιολογήσει την απαράδεκτη εμφυλιοπολεμική δήλωση του κ. Μαρκόπουλου.

Ο ίδιος, ήταν καλεσμένος χθες, στο  Kontra 24, με την Αναστασία Γιαμαλη, και τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Μαρκόπουλου, ο οποίος νωρίτερα είχε εκφρασει τις μισαλλόδοξες αντιλήψεις του, λέγοντας ότι «μόλις λίγο αιματάκι τρέξει από κάποιον μπαχαλάκια αμέσως όλα τα μέσα ενημέρωσης πωπω το παιδί.» 

Ο βουλευτής της ΝΔ λοιπόν, προσπαθησε να τα … «μπαλώσει» λέγοντας ότι «Προφανώς είπε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει υπέρβαση βίας και κατάχρηση εξουσίας, στην αρχή το λέει (αναφέρεται στον κ. Μαρκόπουλο) και συμφώνησε με τον δημοσιογράφο».

Ο κ. Καραγκούνης επίσης,  προχώρησε σε αντίστοιχους συμψηφισμούς (αρνούμενος ότι το πράττει) μιλώντας για τους αστυνομικούς που τραυματίζονται λες και πρόκειται για πολεμική σύρραξη στην οποία θεώρησε ότι πρέπει να κρατήσει ίσες αποστάσεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Να μην ξεχνάμε και το αιματάκι που έχει πέσει από τους ίδιους τους αστυνομικούς. Δεν κάνω συμψηφισμό αλλά λέω ότι γενικά θα πρέπει να ασχολούμαστε και με αυτή τη διάσταση διότι πάρα πολλοί αστυνομικοί έχουν υποστεί τραυματισμούς και έχουν υποστεί απώλειες».

Τέλος ο κ. Καραγκούνης κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για παλαιότερο άρθρο του κ. Μαρκόπουλου που εκθείαζε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχολολιάκο, ο κ. Καραγκούνης βρέθηκε σε δύσκολη θέση δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει το άρθρο έκλεισε την συζήτηση.