Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κρητική ..."βεντέτα" μεταξύ Πολάκη – Καμπουράκη

Κρητική ..."βεντέτα" μεταξύ Πολάκη – Καμπουράκη

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Δημήτρη Καμπουράκη. Αφορμή στάθηκε η προκλητική αθρογραφία του Δημοσιογράφου εναντίον του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

Συγκεκριμένα, με άρθρο του Δημήτρης Καμπουράκης, κάνει μια ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του Παύλου Πολάκη, άνευ λόγου και αιτίας.

Ο "αντικειμενικός" κατά δήλωσίν του δημοσιογράφος, μιλώντας μάλιστα στον ενικό, και με αργκό ατάκες, χωρίς κανένα απολύτως επίπεδο, γράφει χαρακτηριστικά, «εσένα τον Loser που παριστάνει το αντράκι» και «Θα σου τη φέρει ο Αλέξης ... εσύ παρακαλούσες να σε βάλει στη Β' Αθήνας».

Η επίθεση αυτή, πήρε και την ανάλογη απάντηση από τον πρώην Υπουργό, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, όπως άλλωστε συνηθίζει, έγραψε:

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΚΡΟΥΦΤΩ!!!

Άκου Δημήτρη Καμπουρακη:

Στο χωριό που είπες πως έκατσες (Βουβάς και όχι Βουτάς που έγραψες) και σου είπαν -λέει- τα μύρια όσα εναντίον μου ο Συριζα πήρε 129 ψήφους και η ΝΔ 65 σε σύνολο 224 ψηφιςάντων ,δηλαδή ποσοστό 57,5%!!!

Α και να μην ξεχάσω εγώ πήρα σε αυτό το χωριό 125 σταυρούς!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Καμπουροδημητρακη;;;

Κριμας το μίσος και τη Χολη που έβγαλες ,χαραμι τα λεφτά που έδωσαν τα αφεντικά σου σε πληρωμένα μικρόφωνα και πένες για να με στοχοποιήσετε να με λοιδωρησετε και να με τελειώσετε!!

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ .

Διάλεξε και έβγαλε το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο στο νόμο παρά την κάθοδο της Ντορας Μπακογιάννη ,την τρομερή διαφήμιση (ναναι καλα ο Κουρτάκης...) και τα αεροπλάνα απο Αμερική ,διάλεξε ποιος θέλει να τον εκπροσωπεί απο το Συριζα ,αναγνωρίζοντας ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ!!

ΑΝΤΕ γεια τώρα ,βγάλε το ψωμί σου απο το Σκαι λιβανίζοντας το Μητσοτακη ,ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (και σοφά έπραξες γιατί θα ξεφτυλιζοσουν πιο πολύ απ ότι τώρα.

Εμείς θα ανασυγκροτηθουμε,θα οργανωθούμε και θα επανέλθουμε πιο ώριμοι πιο αποφασισμένοι και προπαντός πιο αποτελεσματικοί!

ΥΓ 1.Οταν και αν ξανακατέβεις στα Σφακια ,ελα να σου δείξω απο κοντά γιατί αυτός ο κόσμος μας έδωσε ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ τώρα τον Ιούλη του 2019 σε σχέση με το Γενάρη του 2015.(48% και 900 ψήφους τώρα ,44,5 % και 809 ψήφους το 15 ).Κερνω και κρασί ....στο Βουβά...

ΥΓ Πεσμου αν σ αρέσει ο σκοπός που παίζει ο Παναγιωτης χιωτακης να σε γλεντήσουμε όταν έρθεις.. (Δες την επόμενη ανάρτηση δεν ανεβαίνει εδώ) "

ΥΓ2 παραθέτω μερικά απο αυτά που έχεις γράψει για να δεις ποσο μεσα έπεσες στο δηλητήριο που έριξες μετα τους 15.400 ψήφους που πήρα στα ΧΑΝΙΑ !