Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η απαξίωση των νεκρών χωρίς όνομα

Η απαξίωση και ο κανιβαλισμός των νεκρών χωρίς όνομα

Γκαϊανέ Κασαρτζιάν. Το όνομα της δεν το ξέρει κανείς. Τον θάνατο της όμως όλοι τον έμαθαν και μάλιστα κάποιοι τον χλεύασαν. «Η Αρμένισα που πήδηξε από το μπαλκόνι» λένε.

Η Γκαϊανέ ήταν από την Αρμενία, και ζούσε πάνω από 25 χρόνια στην Ελλάδα, εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα για να ζήσει.

Μέσα λοιπόν σε αυτή την απαξίωση, υπάρχει κάποιος που την ήξερε, και μάλιστα, ήταν αυτή που όσο ζούσε φρόντιζε τον ανήμπορο πατέρα του.

Ο Χάρης Μοβσεσιάν, σε μια συγκλονιστική ανάρτηση του, εξηγεί, όλα όσα οι άλλοι δεν ξέρουν για την γυναίκα που χάθηκε άδικα, στον φόβο της σύλληψης της, καθώς δεν είχε χαρτιά.

Δείτε την ανατριχιαστική ανάρτηση του:

Anarthsh

Ο θάνατος της άγνωστης σε πολλούς Γκαϊανέ Κασαρτζιάν, εργαλειοποιήθηκε μικροπολιτικά της από free press εφημερίδα, και άφησε το πανελλήνιο με ανοιχτό το στόμα με το απαράδεκτο φασιστικό σχόλιο. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απαξίωση, από το να πεθαίνει κανείς ανώνυμα.  Στην Ελλάδα αυτό το φαινόμενο είναι συχνό, το ζούμε εδώ και χρόνια. Από τους ανώνυμους πνιγμένους στα νησιά του Αιγιαίου, μέχρι την «Αρμένισα που πήδηξε από το μπαλκόνι» και αυτοκτόνησε πριν λίγες μέρες.

Έτσι, χωρίς όνομα...

Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ...