Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η Έλενα Ράπτη έπαθε... Ελένη Λουκά

Η Έλενα Ράπτη έπαθε... Ελένη Λουκά

Μάλλον η Έλενα Ράπτη έπαθε… Ελένη Λουκά, διαφορετικά δεν εξηγούνται όλα αυτά που αναφέρει σε άρθρο της στο Romfea.gr

Κάνει λόγο λοιπόν για νομοθετήσεις προκλητικών ελευθεριών, ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΙΣ εικόνων του Χριστού σε σχολεία και δικαστήρια, αλλά μας τονίζει κιόλας ότι σε κάθε δυσκολία η πρώτη μας καταφυγή είναι οι πνευματικοί μας πατέρες (;) 

Αν υποψιαστούμε ότι αυτή η στροφή στο «σχέδιο του Θεού» γίνεται για ψηφοθηρικούς λόγους, θα πέσουμε από τα σύννεφα. Ή και όχι...

Σας παραθέτουμε λοιπόν όλες τις υπερβολές που λέει η άλλοτε κοσμική βουλευτής:

Η νομοθέτηση προκλητικών ελευθεριών. Η ανοχή στην ασυδοσία. Οι ολέθριες υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα.

Αυτό όμως που είναι εξόχως μεγαλύτερο και δρα διαβρωτικά σε ολόκληρη την κοινωνία είναι η προσπάθεια «αποχριστιανοποίησης».

Η Ελλάδα ζει μια νέα «Χαλκή Πύλη» με την αποκαθήλωση της εικόνας του Χριστού από τις αίθουσες των δικαστηρίων και των σχολείων.

Ζει την υποβάθμιση του μαθήματος των θρησκευτικών, η οποία πονηρά επιχειρείται όχι με την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών αλλά με την μετατροπή του από θεολογικό σε θρησκειολογικό. Ζει τον, όλο και με μικρότερη συχνότητα, εκκλησιασμό των μαθητών.

Ζει τον πόλεμο κατά της Εκκλησίας και κατά του κλήρου με σκοπό να πλήξει το συνολικό οικοδόμημα της πίστης μας και να ανοίξει το δρόμο για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι 10.000 ιερείς μας βρέθηκαν μπροστά στην πιθανότητα της απόλυσής τους και της ένταξής τους σε ένα καθεστώς επιδομάτων.

Οι πνευματικοί μας πατέρες που στηρίζουν με το έργο τους μέρα νύχτα την κοινωνία. Η πρώτη καταφυγή για όλους μας στις δυσκολίες.