Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το "Μπουρλότο" της Kontra Νews

Το "Μπουρλότο" της Kontra Νews

Συντροφικά μαχαιρώματα

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στα κορυφαία κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας για μία σειρά από ζητήματα που αφορούν στις επιλογές των στελεχών που προορίζονται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη μέρα, όταν και αν καταφέρουν να κερδίσουν τις εκλογές. Τα… συντροφικά μαχαιρώματα είναι πλέον καθημερινή πρακτική για τους ενοίκους της Πειραιώς που έχουν ήδη χωριστεί σε τρία στρατόπεδα. Αντιλαμβάνεστε τί έχει να γίνει αν από ατύχημα καταφέρουν να γίνουν και κυβέρνηση.

Ξαναχτύπησε ο… χασοσκόπος

Γνωστός δικηγόρος που κέρδισε επάξια τον τίτλο του… χασοσκόπου έχει αναλάβει εργολαβικά τη διενέργεια των κατασκευασμένων δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν τη ΝΔ να προηγείται με συντριπτική διαφορά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην Πειραιώς εκτιμούν τόσο πολύ τις υπηρεσίες που προσφέρει και γι’ αυτό του ανέθεσαν τη διενέργεια μαϊμού δημοσκοπήσεων για περιφερειάρχες και δημάρχους. Πάντως οι φήμες, που τον εμφανίζουν να πληρώνεται σε ουίσκι, διαψεύδονται ως ανακριβείς γιατί με τόσο αλκοόλ που καταναλώνει, θα στοίχιζε περισσότερο στους εντολείς του.

Επικοινωνιακά κόλπα

Για να ξέρετε τί ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι η περιοδεία Μητσοτάκη στις γειτονιές του Πειραιά πήγε ανέλπιστα καλά. Άλλωστε, για πρώτη φορά δοκιμάστηκαν επικοινωνιακές τακτικές με ομάδες δήθεν αυθόρμητων πολιτών να στήνουν πηγαδάκι με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Σκηνοθετικά πάει καλά η Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε με το κόλπο αυτό ο Κυριάκος αποφεύγει να μπαίνει σε πειρασμούς και να μιλήσει για το πρόγραμμα διακυβέρνησης.

Μαζέψτε τους Γκοτζαμάνηδες

Αυτή η ιστορία με τις αντισυγκεντρώσεις που οργανώνουν οι διάφορες ακροδεξιές ομάδες, έχει παραγίνει. Δεν μπορεί η χώρα να γυρίσει σε εποχές του Γκοτζαμάνη, με τα τρίκυκλα, που οδήγησε στη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Κάποιοι πρέπει να μαζέψουν τα τάγματα εφόδου που εμφανίζονται στις συγκεντρώσεις που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Ελλάδα, πριν θρηνήσουμε θύματα.

Τρόμαξε ο Πατούλης

Τρόμαξε ο Πατούλης από τον όγκο και τον παλμό που είχε η συγκέντρωση της Ρένας Δούρου και άρχισε να λέει διάφορα τρελά για πούλμαν και μεταφερόμενους οπαδούς. Προφανώς έχει αντιληφθεί ότι οι εκλογές στην περιφέρεια κάθε άλλο παρά περίπατος είναι για τον ίδιο, που έχει αναπαυθεί στα κατασκευασμένα γκάλοπ που τον εμφανίζουν πρώτο και στη στήριξη από το μιντιακό σύστημα της διαπλοκής.