Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πέφτουν κορμιά για το σκάνδαλο Novartis

Πέφτουν κορμιά για το σκάνδαλο Novartis

Η Φώφη Γεννηματά, άδειασε τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την θεωρία του περί παραγραφής. «Δεν υπάρχει για μας ζήτημα παραγραφής. Δεν υπάρχει κανένας στο Κίνημα Αλλαγής, με πρώτο τον κ. Λοβέρδο, που να μη βάζει ως προτεραιότητα να χυθεί άπλετο φως για να αποκαλυφθεί η σκευωρία, να φανεί η τεράστια αδικία σε βάρος του και σε βάρος του Κινήματος Αλλαγής», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στον Real Fm.

Το σκάνδαλο Novartis, έχει προκαλέσει ταραχή σε ΚΙΝΑΛ και ΝΔ. Φαίνεται πλέον ότι υπάρχουν και δύο διαφορετικές τακτικές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσπάθησε να κρατήσει κάποια απόσταση από το όλο θέμα. Ήρθαν όμως ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης, ο Αθανασίου (με την προκλητική δήλωση περί υπουργικών καθηκόντων και μίζας, αλλά και ο Ε. Βενιζέλος, για αν δείξουν πια είναι η σωστή θέση. Το αποτέλεσμα ήταν δραματικό για ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, αφού πρόκειται για μια στάση που μόνο απαξία μπορεί να προκαλέσει.

Έτσι η κ. Γεννηματά έρχεται τώρα να κρατήσει στάση εντελώς διαφορετική. Ότι δηλαδή ο κ. Λοβέρδος είναι αθώος και το σκάνδαλο Novartis είναι μια σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την συνέχεια…