Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το "Μπουρλότο" της Kontra Νews

Το "Μπουρλότο" της Kontra Νews

Φίρμα στην Ινδία ο Κοκλώνης

Πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες στην Ινδία έγινε ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης που πρόσφατα είχε χρεοκοπήσει φεσώνοντας με εκατομμύρια ευρώ τις αεροπορικές εταιρείες. Ο πολυπράγμων Κοκλώνης, αυτή τη φορά δοκίμασε τη τύχη του στην Ινδία στήνοντας μια επενδυτική εταιρεία την οποία όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες χαρακτηρίζουν ως πυραμίδα. Μετά τα σχετικά δημοσιεύματα, οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον πολυπράγμονα Νίκο Κοκλώνη.

Ο Ιούδας προσκυνούσε υπέροχα

Τώρα που πλησιάζουν οι Άγιες μέρες του Πάσχα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ως καλός Χριστιανός πήγε να εξομολογηθεί στον παναγιώτατο Μητροπολίτη Αμβρόσιο, γνωστό κομμουνιστομάγο και διώκτη των ομοφυλοφίλων. Γι’ αυτό δεν μπορώ να κατανοήσω την ομοβροντία επιθέσεων που δέχεται απ’ όλα σχεδόν τα Μέσα Ενημέρωσης αλλά και από την ηγεσία του κόμματος του, που τον χαρακτηρίζουν Ιούδα.

Απόπειρα αντιπερισπασμού

Συνέχεια στο σίριαλ Πετσίτη θα δώσει τις επόμενες μέρες η ΝΔ στην εναγώνια προσπάθεια της να προκαλέσει αντιπερισπασμό για δίωξη Σαλμά. Μέχρι τώρα παίχτηκαν πολλά επεισόδια από το σίριαλ που εξελίχτηκε σε κωμωδία. Βέβαια τί να κάνουν και αυτοί στην Πειραιώς όταν για να αντιμετωπίσουν τα πραγματικά σκάνδαλα είναι υποχρεωμένοι να καταφεύγουν σε κατασκευές.

Εμφραγμα στην τράπεζα

Σηκώνουν τα χέρια ψηλά οι τραπεζίτες για το έμφραγμα που προκαλεί στις τράπεζες η κατάσχεση λογαριασμών για χρέη στο Δημόσιο, ακόμα και για μικροοφειλές. Μέχρι τώρα έχουν μπλοκάρει πάνω από ένα εκατομμύριο λογαριασμοί, με ό,τι συνεπάγεται μία τέτοια εξέλιξη για την ομαλή λειτουργία του τραπεζικού συστήματος. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι με το κύμα κατασχέσεων οι πολίτες αποφεύγουν να καταθέσουν τις αποταμιεύσεις τους σε τραπεζικούς λογαριασμούς με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί ένα παράλληλο σύστημα συναλλαγών με διακίνηση μαύρου χρήματος.

Ανησυχία για το «πλυντήριο»

Ποιοι και γιατί ανησυχούν στο ΚΙΝΑλ για την εξέλιξη με την υπόθεση του πλυντηρίου που στήθηκε με την αγορά ακινήτων από επιχειρηματία που διαχειρίζεται κεφάλαια από Βενεζουέλα. Η ανησυχία επεκτείνεται και σε αυτούς που τον καθάρισαν από διάφορες υποθέσεις στο διάστημα διακυβέρνησης Σαμαρά.

Ξέσπασε πόλεμος

Δικαστικός πόλεμος αναμένεται να ξεσπάσει ανάμεσα στην ΕΡΤ, τη NOVA και διάφορες ΠΑΕ για τα δικαιώματα αναμετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων. Όπως πληροφορούμαι, οι ΠΑΕ έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και η αντιπαράθεση αναμένεται να λάβει μετωπικό χαρακτήρα.