Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το "Μπουρλότο" της Kontra Νews

Το "Μπουρλότο" της Kontra Νews

Ο σουλτάνος σε ρόλο Μπιν Λάντεν

Την ώρα που ο Τούρκος μακελάρης σκορπούσε τον θάνατο στην Ουτρέχτη, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου επισκεπτόταν το τέμενος στη Νέα Ζηλανδία που έγινε το μακελειό. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο απομονωμένος Ερντογάν επενδύει στον ακραίο εξτρεμιστικό ισλαμισμό προκειμένου να αποκτήσει επιρροή στον μουσουλμανικό κόσμο. Σε συνδυασμό με τα νταραβέρια που έχει ανοίξει με το Ιράν εξελίσσεται σε δημόσιο κίνδυνο για ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου.

Δεν υπόκεινται σε εκβιασμούς

Οπως πληροφορούμαι εγκύρως, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποκύψει στους εκβιασμούς των Βρυξελλών για αλλαγές στον νόμο που αφορά στην προστασία της πρώτης κατοικίας. Όπως εξομολογήθηκε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, στην περίπτωση κατά την οποία οι απαιτήσεις Ντράγκι γίνουν δεκτές, τότε, δεν θα μιλάμε για προστασία πρώτης κατοικίας αλλά για γενικό ξεπούλημα.

Δεν βλέπουν τα χάλια τους

Επειδή μονίμως οι Ελληνικές Αρχές Ασφαλείας και η ΕΥΠ βρίσκονται στο στόχαστρο διαφόρων αναλυτών από ευρωπαϊκές χώρες οι οποίοι πολλές φορές χαρακτήρισαν την Ελλάδα ανασφαλή προορισμό, καλό θα ήταν να κοιτάξουν τα δικά τους χάλια. Γιατί ο Τούρκος μακελάρης κυκλοφορούσε ελεύθερος στην Ολλανδία παρά το γεγονός ότι πολέμησε στην Τσετσενία που θεωρείται προπύργιο των Τζιχαντιστών και είχε σχέσεις με τον ISIS. Αλλά είπαμε, η Ολλανδία δεν είναι Ελλάδα και γι’ αυτό οι εγκληματικές ευθύνες των υπηρεσιών ασφαλείας περνάνε απαρατήρητες σε αυτούς που εκδίδουν ταξιδιωτικές οδηγίες.

Σε παράκρουση ο Ερντογάν

Η παράκρουση του Ερντογάν έχει σχέση και με την τετραμερή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ και Αμερικής που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ, παρουσία του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο. Η συμφωνία για την ασφάλεια και την ενέργεια στη Μεσόγειο που γίνεται υπό την ομπρέλα των Αμερικανών δεν συμπεριλαμβάνει την Τουρκία με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Ο νόμος Βασιλειάδη

Για πρώτη φορά οι χούλιγκανς που συνελήφθησαν έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο θα αντιμετωπίσουν τις βαρύτατες ποινές που προβλέπει ο νέος νόμος Βασιλειάδη που προσεγγίζει τα αγγλικά πρότυπα. Εκτός από τις ποινικές διώξεις προβλέπεται και ο ισόβιος αποκλεισμός τους από όλα τα γήπεδα.