Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Mega

Tέλος το MEGA

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ

Ένα βήμα πιο κοντά στην πτώχευση και το «μαύρο» μετά από 26 χρόνια λειτουργίας βρίσκεται πλέον το Mega μετά το «ναυάγιο» στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τηλέτυπος ΑΕ για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ.Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του».

Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, την Παρασκευή η εταιρεία αναμένεται να βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υφίσταται πλέον η μετοχική σύνθεση Τηλέτυπος. Αυτό, επί της ουσίας σημαίνει ότι οι τράπεζες αναλαμβάνουν να κηρύξουν πτώχευση στο Mega.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία του ενός μήνα για την πληρωμή του ομολογιακού δανείου ύψους 88 εκατ. ευρώ έληξε χωρίς αποτέλεσμα, όπως αναμενόταν. Συνολικά το Mega καλείται να πληρώσει άμεσα 100 εκατ. ευρώ σε δάνεια, εκτός κι αν επέλθει συμφωνία μεταξύ των μετόχων για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά