Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιάννης Βογιατζής: Μου πρότειναν να τραγουδήσω τον ύμνο του Ολυμπιακού

Γιάννης Βογιατζής: Μου πρότειναν να τραγουδήσω τον ύμνο του Ολυμπιακού

Έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό καθώς πέρα από υποστηρικτής του, ο Γιάννης Βογιατζής, έχει τραγουδήσει και τον ύμνο της ομάδας. όπως όμως αποκαλύπτει ο ίδιος του είχε γίνει πρόταση να τραγουδήσει κι εκείνον του Ολυμπιακού, ωστόσο ζήτησε χρήματα και δεν το έκανε!

Ο αειθαλής καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 και όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα πήγε και στη μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό. Αποτελεί άλλωστε τη «φωνή» της ομάδας καθώς είναι εκείνος που ερμηνεύει τον ύμνο του «τριφυλλιού».

«Μου είχαν κάνει πρόταση να τραγουδήσω τον ύμνο του Ολυμπιακού» αποκάλυψε στην εκπομπή και συνέχισε: «Τους ζήτησα λεφτά. Και όταν με ρώτησαν γιατί ζητάω από αυτούς και όχι από τον Παναθηναϊκό, του είπα πως εκείνη είναι η ομάδα μου!». Παράλληλα ανέφερε πως είχε πάρει 250.000 δραχμές για να τραγουδήσει -όπως και έκανε- τον ύμνο της Ξάνθης, αλλά ο συγκεκριμένος έπαιξε μόλις για τρεις ημέρες.

Ακόμη, αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ εξομολογήθηκε το παράπονο που είχε από εκείνον.

"Εγώ με τον Τόλη ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Τελικά κάποια στιγμή, όταν χώρισε με τη Στέλλα δεν ξέρω γιατί σταματήσαμε. Δεν έχω καταλάβει. Έφυγε από τη ζωή, λυπηθήκαμε όλοι πάρα πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε μιλήσει μία φορά όταν ήταν με την Άντζελα Γκερέκου και είχαμε συναντηθεί τυχαία στου Ψυρρή. Μια τυπική καλησπέρα. Ήθελα κάποια στιγμή και του το έλεγα, να μου εξηγήσει για ποιον λόγο. Σε τι έφταιξα. Να το παραδεχθώ. Εμένα περνάει από το μυαλό μου ότι κάποιοι φοβόντουσαν μήπως του βάλω λόγια. Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι έγινε, τον αγαπούσα όμως πάρα πολύ και όχι γιατί μου είχε δώσει δύο τραγούδια", ανέφερε ο Γιάννης Βογιατζής.