Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Σερβετάλη: «Δεν μπορείς να αφήνεις κάποιους ανθρώπους χωρίς δουλειά»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Σερβετάλη: «Δεν μπορείς να αφήνεις κάποιους ανθρώπους χωρίς δουλειά»

Αντιεπαγγελματική και απαράδεκτη χαρακτήρισε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τη συμπεριφορά που επέδειξε ο Αρης Σερβετάλης μετά την απόφαση του ηθοποιού να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Η απόφαση που πήρε ο Αρης Σερβετάλης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με κάποιους ηθοποιούς να τον «σταυρώνουν», όπως πρώτη το έκανε η Φαίη Κοκκινοπούλου, και κάποιους άλλους να τον υποστηρίζουν.

«Θεωρώ ότι η αποχώρησή του είναι απαράδεκτη. Ζούμε επικίνδυνους καιρούς συν ότι ζούμε οικονομικά δύσκολους καιρούς. Δεν μπορείς να παρατάς μια παράσταση, κάποιους ηθοποιούς να τους αφήνεις χωρίς δουλειά και έναν εργοδότη που θα πληρώσει γιατί, όπως ξέρετε πολύ καλά, υπάρχουν τα τριμηνιαία και τα εξαμηνιαία συμβόλαια και χωρίς έσοδα ένας εργοδότης θα συνεχίσει να πληρώνει κάποιους ηθοποιούς», ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μιλώντας στο Πρωινό του ANT1.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Όταν ηγείσαι ενός θιάσου, δεν μπορείς να φέρεται εγωιστικά»

«Κι όλα αυτά γιατί απλά δεν θέλεις να εμβολιαστείς. Για μένα είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά και εντελώς αντιεπαγγελματική. Όταν ηγείσαι ενός θιάσου πρέπει να ηγείσαι πραγματικά κι όχι να φέρεσαι εγωιστικά και να κάνεις μόνο αυτό που περνάει μέσα από το κεφάλι σου ή μέσα από αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις. Αλλιώς θα κλείναμε όλοι τα θέατρά μας, σε μια μέρα αδιαθεσίας θα λέγαμε “δεν είμαι καλά, να φύγει το κοινό, φύγετε οι ηθοποιοί, δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, το σταματάω” ή οτιδήποτε» ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συμπλήρωσε: «Το θεωρώ τελείως απαράδεκτο και σας ομολογώ ότι εγώ θα κάνω και το τρίτο εμβόλιο και περιμένω να το κάνω και αν βγει και τέταρτο θα κάνω και το τέταρτο». «Πραγματικά πρέπει να σωθούμε από αυτή τη μάστιγα. Δεν έχει δικαίωμα κανείς και για κανένα λόγο να κλείνει ένα θέατρο επειδή απλά δεν θέλει να εμβολιαστεί ή απλά θέλει να μπαίνουν και ανεμβολίαστοι. Υπάρχει ο άλλος ο κίνδυνος, αν επιτρέψουμε να μπουν ανεμβολίαστοι, να είστε σίγουροι ότι δεν θα έρθουν οι εμβολιασμένοι», ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με αφορμή τις απόψεις του Αρη Σερβετάλη, μετά και τη δεύτερη επιστολή του, την οποία δημοσίευσε μέσω instagram, και στην οποία απαντούσε στους επικριτές του.