Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για Σερβετάλη: Δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για Σερβετάλη: Δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο

Στο παρελθόν Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Άρης Σερβετάλης έγραψαν ιστορία ως «κολλητοί». Γρηγόρης και Λάζαρος. στην «κλασική» πλέον σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου». Με αφορμή το σάλο που ξέσπασε μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» εξηγώντας ότι δε θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους και το γεγονός ότι οι δυο τους παραμένουν φίλοι μέχρι σήμερα, δε γινόταν να μην ερωτηθεί και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε σχετικά στην κάμερα του Happy Day: «Θα σας πω κάτι. Τον Άρη τον αγαπώ πάρα πολύ, είμαστε φίλοι και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαστε χρόνια φίλοι και δε θα μπορούσα από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα και να τη μάθει από την τηλεόραση. Οπότε θα μου επιτρέψετε να μη σας απαντήσω σε αυτό».

«Για μένα δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο, ούτε ο ανεμβολίαστος απέναντι στον εμβολιασμένο. Ίσως αυτό που μας έχει μπερδέψει είναι οι υπερβολικές και ακραίες απόψεις είτε των μεν, είτε των δε. Και όλα αυτά μας έχουν κάνει ξαφνικά απέναντι ο ένας στον άλλο και θα έπρεπε να το σταματήσουμε αυτό», ;ήταν τα λόγια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.