Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ωδή στην Αρχαία Ελλάδα η νέα συλλογή των Dolce & Gabbana

Ωδή στην Αρχαία Ελλάδα η νέα συλλογή των Dolce & Gabbana

Ωδή στο στυλ και την ομορφιά της Αρχαίας Ελλάδας αποτέλεσε η  συλλογή Alta Moda 2019 του οίκου Dolce & Gabbana, η οποία παρουσιάστηκε στην κοιλάδα των Ναών, στη σκιά της πόλης Agrigento στην Σικελία. Ο τεράστιος αρχαιολογικός χώρος, θεωρείται το πιο πλήρες αντίγραφο του Παρθενώνα, σ' έναν χώρο έκτασης 12 χιλιομέτρων με θέα στη Μεσόγειο.

Το μνημείο, το οποίο φυσικά, είναι ένα κόσμημα στην πολιτιστική κληρονομιά της Ιταλίας, έπρεπε να προσαρμοστεί ώστε να παρουσιαστεί η θεαματική συλλογή.  Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε ένα ξύλινο πάτωμα,το οποίο λειτούργησε ως extra επίπεδο (έπρεπε να τοποθετηθεί πάνω σε ένα «κρεβάτι» άμμου) έτσι ώστε η δομή του χώρου να μην αγγιχθεί καθόλου, αλλά τα μοντέλα να μπορούν να περπατήσουν επάνω. Η κατασκευή ήταν εντυπωσιακή και το show εκθαμβωτικό! Τα μοντέλα των Dolce & Gabbana έμοιαζαν σαν να είχαν ξεπηδήσει από την Αρχαία Ελλάδα. 

dolce gabbana

dg

«Η Alta Moda είναι η καλύτερη από τις καλύτερες συλλογές», δήλωσε ο Domenico Dolce στα παρασκήνια πριν από το show, που άφησε τις καλύτερες κριτικές στον κόσμο της μόδας!